On-ear hörlurar

Dagens On-Ear hörlurar liknar inte 80-talets spräckliga modeller. Idag hittar du istället stilrena och praktiska trådlösa On-Ear hörlurar med bra ljud och aktiv brusreducering som erbjuder många timmars batteritid. Finn riktigt snygga on ear hörlurar med Bluetooth-anslutning på PhoneLife.


Aktiv brusreducering när den är som bäst

Med ett par trådlösa on ear hörlurar får du inte bara sköna stunder framför datorn, telefonen eller tv:n – du slipper allt störande ljud eftersom de omslutande öronkuddarna bidrar till en extra stark och aktiv brusreducering. Detta är perfekt när du kanske är en professionell gamer som tävlar eller när du absolut inte vill eller bör höra omvärldens brus. Dessutom bidrar våra on ear hörlurar med flera timmars batteritid innan laddning.


Pure Bass-ljudet

Det eftertraktade Pure Bass-ljudet är egenskapen som de flesta vill ha i sina trådlösa on ear hörlurar. Pure Bass levererar ett toppklassigt ljud som för tankarna till en stor konserthall och ger dig ett djupt och kraftfullt ljud.


En teknologi som passar utomhus och inomhus

Oavsett var du använder dina hörlurar och öronkåpor kan vi garantera att du får ut det bästa av din ljudupplevelse. Använd lurarna när du springer eller vandrar ute, när du är på väg till jobbet eller sitter framför datorn och spelar. Våra trådlösa on ear hörlurar kommer med timmar av batteritid innan du behöver ladda på nytt. De är framtagna med avancerad teknologi och bekvämlighet för att skapa trevliga stunder var som helst, när som helst.

- Vattentåliga (passar när du svettas eller är ute i regnet)
- Skönt memoryskum på öronkuddarna
- Touch-funktion där du enkelt styr volym, svara/lägga på, pausa med mera

Vid användning går lurarna att justera och när du inte använder lurarna kan du fälla ihop dem, enkelt och smidigt.

Filter
4 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)

Matcha on ear hörlurarna med din outfit

Med ett par On-Ear hörlurar från varumärken som Urbanista, iFrogz, DeFunc och Jays kan du vara säker på att hålla stilen hela året. Välj mellan läckra färger och material genom att smälta in med roséguldfärgat för den trendiga looken, klarblå mitt i sommarens outfits, härliga gröna toner för naturälskaren eller kanske ett par eldröda On-Ear lurar inför dejten.
Hitta massor av fräscha färger och slitstarka hörlurar för alla livets tillfällen och stilar här på PhoneLife!


Vanliga frågor och svar


Vad är on-ear hörlurar?

On-ear hörlurar är lite större, platta hörlurar eller så kallade öronkuddar med ett huvudband. De ger dig ett extra starkt och bra ljud och är bra på att stänga ute störande ljud.


Hur ska on-ear hörlurar sitta?

Du sätter öronkuddarna över öronen och låter dem omsluta öronen. Trä huvudbandet på hjässan och koppla dina hörlurar till önskad enhet. Lyssna, prata, spela och njut!