RhinoShield

Det riktigt robusta varumärket RhinoShield gör slitstarka och snygga mobilskal och skärmskydd i världsklass. Om du tappar telefonen med ett RhinoShield kan du vara säker på att mobilen håller och kan plockas upp utan skador.


RhinoShield är grundat av några studenter från Cambridge 2012. Målet var att utveckla mobiltillbehör i en revolutionerande teknologi som kombinerar design och funktion. Allt sedan starten har företaget vuxit markant och finns nu över hela världen. Du hittar deras produkter här på PhoneLife – alltid till fri frakt och snabb leverans.


ShockSpread – Ett patenterat material

Den gemensamma nämnaren med samtliga av RhinoShields mobilskal är att de är tillverkade av ShockSpread – det patenterade materialet som varumärket tagit fram för att göra telefonen ännu mer säker vid fall. Dess stötdämpande förmåga är också revolutionerande.


Köp RhinoShield till alla dina telefoner

Fördelen med RhinoShield förutom att den fungerar som en sköld för din telefon, är att deras skal passar de flesta telefonmärken – såsom Samsung, iPhone, Huawei och OnePlus med flera. Hos oss på PhoneLife hittar du idealskalet för din telefon i det mest solida materialet. Prova ett petrolblått bumperskal med ram runt kanterna, eller ett svart skal i kolfiber med honeycombstruktur och snygg finish.


Alltid fri frakt hos PhoneLife

Hos PhoneLife kan du köpa hur många skal eller skärmskydd som helst från attraktiva RhinoShield. Du får alltid fri frakt på dina ordrar och vi erbjuder snabba leveranser så att du så snabbt som möjligt kan njuta av din telefon. Varför inte köpa en present till någon du tycker om i samband med att du är i färd med att handla från RhinoShield?

Nyheter från RhinoShield
Filtrera (0)
Visar 50 av 60