Guide mobilskal

Funderar du över vilket skal du ska köpa till din telefon? Det finns mång olika typer av mobilskal, här är några av dem beskrivna.

TPU-skal

Ett mobilskal tillverkat i TPU-plast är det skal vi säljer mest av. Det är stötdämpande, spricker inte och håller länge. Det ger även ett bra grepp om telefonen, då skalen inte är hala. TPU-skal finns i många olika färger, former och mönster.

Hårdskal

Ett hårdskal är i regel mycket tunt och lätt, knappt märkbart när det sitter på telefonen. Skalen är tillverkade i polykarbonat som ger ett bra skydd mot stötar och skador.

Hybridskal

Om du söker efter ett riktigt bra skydd till din telefon rekommenderas ett hybridskal. Ett hyrbridskal är i regel tvådelat med en stötdämpande kärna och ett hårt ytter som ta emot smällar effektivt.

Heltäckande skal

Till skillnad från dem flesta andra typer av skal täcker det heltäckande skalet både fram och baksidan. Skalet sitter mycket nära telefonen och det syns knappt att det skyddar runt om hela mobilen.

Vattentäta skal

Ska du på semester och vill fota och filma på stranden? Då är det ett vattentätt skal du behöver. Det tillåter dig att använda telefon även i vattnet.

Undrar du över något mer? Kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig!

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer