Om oss

PhoneLife startade i liten skala redan 2011, med en vision om att erbjuda bra och användbara mobiltillbehör till kunder i Sverige. Det som började med ett par olika typer av skal till en tidig generation av iPhone har nu utvecklats till att bli en av Europas största och bästa butiker för mobiltillbehör online.
Vårt mål är att hjälpa våra kunder skydda sina enheter från första stunden de har den i handen genom att erbjuda tillbehör till de senaste telefonerna, smartklockorna och surfplattorna.
I vårt utbud finns även tillbehör till äldre modeller av telefoner och andra enheter, eftersom vi vill att det ska finnas något för alla, oavsett om du väntar på din nya mobil eller vill skydda din gamla trotjänare. Utöver det har vi har även ett stort utbud av surfplattetillbehör, laptopfodral, sladdar och laddare samt tillbehör till AirPods och andra hörlurar.

Sedan 2019 har vi vårt lager och kontor i Sollentuna, strax utanför Stockholm. Härifrån skickar vi alla beställningar som inkommer till oss, vilket har kommit att bli hundratusentals per år. Våra kunder finns förutom i Sverige även i andra länder i Europa, bland annat Norge, Danmark, Finland, Tyskland och Spanien.
För att hålla ordning och reda på våra tusentals noga utvalda produkter till olika enheter krävs ett välorganiserat lager och ett sammansvetsat team som arbetar. Vi arbetar hårt för att se till att våra kunder blir nöjda och att de får sina tillbehör så snabbt som möjligt. Vi har flera olika fraktalternativ att välja mellan, du väljer själv om du vill ha fossilfri leverans, hemleverans eller något annat alternativ som passar just dig. Vi packar alltid din order på ett säkert och effektivt sätt för att minska risken för skador på produkterna under leveransen.

Vår kundtjänst är alltid redo att hjälpa till med vilken typ av fundering som än dyker upp. Vi hjälper gärna till att hitta just den typen av tillbehör du är ute efter, och vi tar även emot förslag ifall det är något som du tycker fattas i vårt utbud. För oss är nöjda kunder vår högsta prioritet, så tveka inte att höra av dig!
Butiken är alltid öppen. Dygnet runt - 365 dagar om året. Handla när det passar dig bäst! Vi erbjuder alltid fri frakt, snabba leveranser och bekväma betalsätt via Klarna.

Företagsuppgifter 

PhoneLife (PhoneLife AB)
Org.nr: 556913-5386

Kung Hans Väg 3
192 68 Sollentuna
Sverige

(OBS - Endast postadress, ej besöksadress)

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer