Om oss

Hos oss på PhoneLife hittar du alltid de senaste produkterna som ger din telefon ett längre och snyggare liv. Vi har sedan butikens lansering 2011 levererat tillbehör till mobiltelefoner och surfplattor från de flesta tillverkarna, såsom Apple, Samsung, Doro, Sony, Nokia, HTC, Motorola, Lenovo, OnePlus, Xiaomi, Motorola, Huawei, HTC och LG till hundratusentals nöjda kunder.

Vi gör vårt yttersta för att alltid ha skydden till nya telefoner och surfplattor innan de släpps, så att du kan vara redo att skydda din enhet från första stund.

PhoneLife har ett av Sveriges största utbud av tillbehör till både nyare och äldre mobilmodeller och har stor erfarenhet av alla typer av accessoarer till mobiltelefoner.

För oss är din åsikt viktig. Har du någon synpunkt är du välkommen att höra av dig till oss, oavsett om det är ris eller ros. Kontakta vår kundtjänst med din åsikt.

Butiken är alltid öppen. Dygnet runt - 365 dagar om året. Handla när det passar dig bäst! Du betalar tryggt och säkert med Klarna. Välj mellan att betala mot faktura, delbetalning, kort, banköverföring eller Klarna kampanj. Vi skickar sedan hem dina produkter till dig - snabbt och bekvämt!

Företagsuppgifter 

PhoneLife (PL Sverige AB)
Org.nr: 556913-5386

Kung Hans Väg 3
192 68 Sollentuna
Sverige

(OBS - Endast postadress, ej besöksadress)

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer