Mobilladdare

Här på PhoneLife hittar du marknadens bästa telefonladdare. Bara från erkända varumärken som funkar till alla telefoner såsom Samsung, iPhone, Huawei och surfplattor. Du hittar dessutom laddkabel till mobil och kontakter i olika färger. När du handlar från oss får du alltid fri frakt!


Tillbehör till din laddare

Utöver en laddare kan USB-kablar och laddningsplattor samt små adaptrar vara en god idé att ha hemma eller på kontoret. Det är lätt hänt att du tappar bort dem om du hela tiden går och bär dem med dig. De tillbehör som hjälper till att ladda din telefon, och som finns i vårt sortiment är bland andra:

- Trådlös laddningsplatta
- Kablar med Lightning-kontakt
- Billaddare för att ladda telefonen under bilfärden
- Adaptrar och powerbanks


Ladda mobilen överallt

Ett mobilbatteri kan ladda ur när som helst och då står du där om du inte har rätt produkter till hands. Idag går det bra att ladda mobilen på de flesta platser, som tåg, bil, båt, husvagn och kontor. Överallt där det finns el eller Bluetooth. Om du ofta sitter i bilen är ett hett tips att du skaffar en laddare till mobilen som går att installera där. Våra billaddare gör att din telefon laddas snabbt och säkert medan du kör.


TIPS! Har du flera enheter som kan behöva laddas samtidigt? Köp en mobil laddare med dubbla uttag.

Filtrera (0)
Visar 50 av 113

Prisvärda mobilladdare från de bästa varumärkena

Vi tar endast in det bästa i vårt utbud oavsett om det gäller mobilladdare eller andra mobiltillbehör. Hitta dina laddare till mobil i olika utföranden hos varumärken som Spigen, Smartline och OnePlus. Behöver du en mer modern laddare kan iDeal of Sweden passa. Det är ett riktigt trendigt varumärke som säljer matchande mobiltillbehör som till och med kan passa din outfit.


Vilken mobilladdare ska man använda?

Köp gärna flera av olika laddare. När som helst kan det hända att du tappar bort dem eller att du glömmer dem någonstans. Ha hellre flera laddare till mobilen på olika ställen så att du alltid vet var du har dem.

Förr vimlade det av olika mobilladdare, men idag har det skalats ner till att främst handla om Micro USB, Apples Lightning kontakter samt USB C som är standard. Detta har man gjort för att värna om miljön och för att undvika att konsumenterna tvingas köpa nya mobilladdare hela tiden så fort de byter telefon. Du har därför ett bra urval oavsett vilken telefon du använder.


Hitta din telefonladdare hos PhoneLife

När du köper din laddare hos oss på PhoneLife får du alltid fri frakt. Vi erbjuder dessutom snabba leveranser så att du snabbt ska kunna använda dina prylar. Har du frågor kan du kontakta vår kundtjänst som alltid är villiga att hjälpa till.