Urbanista

Urbanista är ett svenskt varumärke som levererar högkvalitativa hörlurar i ett snyggt paket. Vad är det för typ av hörlurar till Urbanista du söker? Trådlösa eller med sladd? Lyssna till vardags eller när du tränar? Urbanista erbjuder alla typer av hörlurar så att du garanterat hittar ett par som passar dig. Bästsäljande hörlurarna just nu är helt trådlösa hörlurarna Stockholm, ett par true wireless hörlurar med snygg design. Klassikerna San Francisco och trådlösa Berlin finns alltid i lager för omgående leverans. Oavsett vilka Urbanista hörlurar du väljer levererar vi dem hem till dig blixtsnabbt och fraktfritt!

Unik design i hörlurar från Urbanista

Daglig användning av dina Urbanista-hörlurar Med designen som Urbanista skapat i sina hörlurar kan du använda dem överallt och till vad du vill. De passar utmärkt till en sportig outfit vid träning, ett tips är att välja någon av de svettresistenta lurarna eller de trådlösa hörlurarna som Athens Midnight Black eller in-ear-hörlurarna Madrid Dark Clown Black med fäste bakom huvudet, båda modellerna sitter ordentligt på plats.
Filter
17 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)

Urbanista

Vanliga frågor och svar

Vilka Urbanista-hörlurar är bäst?

Alla hörlurar från Urbanista är kända för att vara riktigt lätta och leverera ett rent ljud. Alla modeller passar därför till både träning, musiklyssning, samtal, gaming och andra aktiviteter när du vill ha ett fräscht ljud och snygga mobiltillbehör som både förser dig med stil och avkoppling. Välj trådlösa hörlurar om du vill slippa sladdtrassel och se till färgen beroende på vilken smak du har.

Finns hörlurar från Urbanista med aktiv brusreducering?

Ja, för dig som vill dämpa annat ljud från gator, kontoret eller när du kör ett gaming-pass, finns flera modeller att ta fasta på. New York Dark Clown Black, Seattle Dark Clown Black och Detroit Dark Clown Black ger dig enastående och kraftfulla ljudupplevelser genom att stänga ute annat brus.

Passar Urbanistas hörlurar mina öron?

Urbanista har fokuserat stort på ergonomi och möjligheten till att leverera flera storlekar så att de ska