Samsung laddare & sladd

Välj rätt Samsung laddare för dig och tänk på att ta rätt kontakt. Vi har snabbladdare för Samsung, trådlösa laddare och billaddare. Fortsätt läsa tidningen, surfa på sociala medier och ta fina foton med din Samsung genom att hålla den laddad hela tiden. Fri frakt när du handlar hos oss på PhoneLife!

När telefonerna får allt större skärmar måste batteriet också kunna göra sitt jobb. Även nutidens moderna och kraftfulla batterier laddas då och då ur och då krävs det en laddare till hands. Våra laddare till Samsung är säkra och effektiva och laddar din telefon på nolltid.

OBS! Tänk på att inte ladda ditt batteri till 100 % utan snarare 80 %. Då sparar du på batteriet som håller längre.

Filter
41 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 41 av 41

Snabbladdare Samsung

En snabbladdare för Samsung är perfekt om din telefon helt plötsligt laddar ur och du befinner dig i ett tillfälle där du måste ha tillgång till telefonen. Det kan till exempel röra sig om att du ska ha ett telefonmöte, måste skicka iväg ett viktigt sms eller måste få tag på någon illa kvickt. Med snabbladdning laddas således din telefon upp extra fort och det kan vara bra att ha en sådan snabbladdare i bilen, på kontoret eller hemma.


Trådlösa laddare för Samsung

Om du inte gillar sladdar och kablar är en trådlös laddare för Samsung att rekommendera. Trådlösa laddare eller laddplattor är vad det heter – en laddare utan kabel som ser ut som en platta på vilken du lägger telefonen medan den laddar batterierna. Plattan är försedd med en säker anordning som gör att telefonen inte glider utan håller sig på plats. Snyggt att placera dessa laddplattor som inredningsdetalj på ett skrivbord eller sängbord.


Samsung – ladda med sladd

En extra lång Samsung sladd som både laddar och synkar dina övriga mobila enheter är ett måste hos varje Samsung-ägare. Hos PhoneLife hittar du vanliga USB-kablar och även de långa USB-kablarna från Smartline som passar de flesta smarttelefoner. Dessa är riktigt tuffa i sina utföranden, sladden är täckt med textil som både skyddar och ger ett coolt utseende. Prova olika färger!


Upptäck PhoneLifes stora utbud av Samsungladdare

Oavsett om du letar efter en vanlig Samsung sladd eller en specifik laddare har vi det garanterat hos PhoneLife. Prova att klicka hem flera olika Samsung laddare eller testa en viss modell som du länge haft ögonen på. Ett tips är att köpa flera laddare så att du alltid har en till hands om du skulle tappa bort någon av dem eller om någon skulle gå sönder.

Låt aldrig din Samsung ladda ur vid fel tillfälle! Skaffa en säker laddare redan idag och surfa, fota och skriv så mycket du vill! PhoneLife guidar dig om du behöver hjälp. Kontakta vår kundtjänst vid frågor.