Guide mobilfodral

Att välja fodral till din telefon är inte helt lätt. Därför förklaras här några av dem vanligaste typerna av mobilfodral. Vill du hitta ett fodral som passar till just din telefon? Använd då tillbehörsväljaren på den här sidan.

Plånboksfodral

Storsäljaren bland mobilfodral är utan tvekan plånboksfodralet. Ett plånboksfodral skyddar runt och hela din telefon men rymmer även dina kort. På så vis har du alltid dina viktiga tillhörigheter med dig.

Magnetfodral

En favorit på PhoneLife. Ett magnetfodral är ett fodral med ett avtagbart skal. Skalet fäster i mobilen med en magnet, så att du enkelt kan lägga ifrån dig ditt fodral med kort när du är hemma, på kontoret eller reser.

Flipfodral

Flipfodralet är det mest klassiska av alla fodral. I regel består fodralet av ett tunt lock som skyddar skärmen. Fodralet kan öppnas både vertikalt eller horisontellt.

Fönsterfodral

Med ett fönsterfodral ser du din telefons skärm genom ett fönster. På så vis kan du se vem som ringer eller notiser utan att behöva öppna locket, och på så vis lämna telefonen oskyddad.

Multi slot-fodral

Har du mycket bankkort, medlemskort, gymkort och annat? Då är ett multi slot-fodral det perfekta fodralet för dig! Men extra många kortfack kan du alltid ha med dig alla dina kort på ett och samma ställe.

Undrar du över något mer? Kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig! Eller gå direkt till tillbehörsväljaren för att hitta ett fodral som passar just din telefon.

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer