Dux Ducis

Letar du efter slimmade och högkvalitativa fodral och skal till din telefon eller surfplatta är Dux Ducis märket för dig. Fodralen Dux Ducis Skin Pro är tunna och lätta men skyddar telefonen bra mot skador. Vi har mobilskydd från Dux Ducis till många enheter från bland annat Apple, Samsung, OnePlus, Huawei. Det gör att du kan skydda din telefon på det sätt som du vill oavsett vilken modell du har.
Nyheter från Dux Ducis
Filter
191 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 50 av 191

Dux Ducis

Med sin stilrena och tunna design har Dux Ducis snabbt blivit ett populärt varumärke hos våra kunder. Fodralen är tillverkade i hållbara och stöttåliga material som håller telefonen hel länge. Detta utan att göra telefonen tung och klumpig - telefonen går lätt ned i fickan eller väskan även med fodralet på. Skalet Skin Lite ger din telefon en snygg look. Skalet finns i flera olika färger så att du kan välja den som passar dig.


Dux Ducis fodral till iPad och surfplatta

Utöver skal och fodral till smartphones tillverkar Dux Ducis även högkvalitativa fodral till iPad och andra surfplattor. Allt från extra stötdämpande till designade fodral. Vissa av fodralen har hållare och förvaring av surfplattans tillhörande penna, som Pencil till iPads.