Sporthörlurar

Musik i öronen under löpturen eller träningspasset triggar igång lusten att röra på sig. Sitter du på cykeln kanske du känner för att lyssna till någon lärorik podcast. Oavsett vad du tycker om att höra på när du tränar är träningshörlurar lösningen. Hitta dina favoriter här på PhoneLife.


Träningshörlurar för alla sporter

Vad tycker du om att träna? Gillar du löpning men vill slippa ha kablar att trassla in dig i? Kör du stenhårda spinningpass och är van att svetten lackar medan du trampar? Våra bra trådlösa hörlurar för träning från de bästa varumärkena är anpassade för mycket rörelse och svettiga pass på gymmet. Hitta populära trådlösa träningshörlurar från Champion och DeFunc med träningsheadset som sitter runt huvudet – eller använd helt wireless sporthörlurar från Urbanista med öronsnäckor och anpassade proppar som absolut inte glider ur.


Stabilitet och komfort i alla våra hörlurar för träning

Att hörlurarna är komfortabla och sitter ordentligt på plats hur mycket du än rör på dig är A och O för ett lyckat träningspass. PhoneLifes sporthörlurar har en utmärkt passform och har ofta utbytbara öronproppar eller öronvingar för att inte glida ur eller av under din aktivitet.


Vattentåliga

Alla våra sporthörlurar har hög tolerans mot svett och fukt, så att du även kan ge dig ut och springa i regnväder. Vissa hörlurar kan du även träna simning och surfing med.


Bra ljudkvalitet och brusreducering

Stäng ute allt ljud runt omkring dig och gå loss på musiken eller podden medan du springer, hoppar, lyfter eller trampar. Sporthörlurar från PhoneLife garanterar ljudkvalitet på hög nivå så att du kan bli ett med musiken i lurarna och få ut det maximala av din träning.

Filter
7 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)

Smarta funktioner för dig

Ha kul med din träning eller löpning genom de många funktioner som flera av våra springhörlurar kommer med.

- Lätta att använda och känns knappt i öronen
- Avancerad ljudkvalitet
- Trasselfria
- Finns i flera storlekar
- Mikrofon och styrkontroll
- Kompatibla till mobiltelefon men även andra enheter när du vill använda dem utanför gymmet.

Vissa hörlurar för löpning och träning har även röststyrning och extra lång speltid för dig som tränar långdistanspass. Välkommen att hitta de bästa sporthörlurarna här hos PhoneLife!


Vanliga frågor och svar


Vilka sporthörlurar är bäst?

Det beror på vad du tränar och vilka funktioner du är ute efter. Om du tränar vattensporter bör vattentålighet och stabilitet spela stor roll. Om du tränar samtidigt som du måste prata är det viktigt att stänga ute brus samt att ha röststyrning och samtalsfunktioner. Vi har ett brett utbud av olika träningshörlurar här på PhoneLife


Vilka olika träningshörlurar finns det?

Du kan hitta helt trådlösa sporthörlurar eller träningsheadset med anpassad kabel runt huvudet för att vara säker på att hörlurarna stannar på plats. Trådlösa sporthörlurar har oftast ett speciellt hölje så att de inte glider ur och du kan även byta storlek. Leta bland våra många varumärken


Vilka hörlurar passar bäst för löpning?

Här ska du ha speciella hörlurar för löpning, gärna med öronvingar som fäster runt öronen och är stabila. Prova även våra premium-hörlurar med alla tänkbara funktioner för riktigt svettiga och aktiva pass.