iPhone laddare & sladd

Välj mellan iPhone laddare i ett stort urval hos PhoneLife. Vi har trådlösa laddningsplattor, dual uttag i laddarna och vanliga standardladdare. Håll din fina iPhone ständigt laddad oavsett var du befinner dig. Du får alltid fri frakt när du handlar hos oss!

Billaddare, trådlösa laddare till iPhone och flexibla långa iPhone sladdar i form av Lightning kablar – håll din iPhone laddad i alla stunder så att du kan ta vackra fotografier, skicka iväg viktiga sms och surfa på sociala medier.


iPhone mobilladdare som extra eller som ersättning

Har du bara en enda mobilladdare för iPhone? Då behöver du flera. En Apple laddare är alltid bra att ha flera av som extra laddare på landet eller kontoret, eller som ersättare när du råkat slarva bort din vanliga laddare. Med tiden kan en laddare slitas, och då är det bra att ha en eller flera i reserv.

Filter
42 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 42 av 42

Trådlösa laddare till iPhone

Vill du slippa kablar och sladdar så finns trådlösa laddare till iPhone. Det är laddningsplattor där du lägger din iPhone på laddning och tar bort den när batteriet är fulladdat. Laddningsplattorna är dessutom riktigt snygga. Du behöver inte oroa dig för att telefonen glider av, plattan är försedd med egenskaper som håller telefonen på plats. En stor fördel med många laddningsplattor som du hittar hos oss är att de fungerar till alla typer av telefoner, inte bara till en iPhone. Stiltips! En laddningsplatta är snygg att sätta på nattduksbordet, skrivbordet eller ovanpå en byrå. Då de är trådlösa kan de placeras var som helst där de ser snygga ut.


Lightning kablar

Apples Lightning kablar är smarta Apple laddare upp till 2 m som gör det enkelt att synka telefonen eller surfplattan med en PC eller Mac. Längden på sladden gör att du kan ladda telefonen nära dig trots att kontakten sitter långt ifrån. Du brukar kunna välja mellan 1 m och 2 m.