Xiaomi laddare

Xiaomi gör riktigt snygga telefoner – allt till ett bra pris. För din Xiaomi har vi på PhoneLife alla möjliga olika typer av laddare, som trådlösa laddare, billaddare och vanliga USB-kablar. Laddarna är i många fall kompatibla med andra smarttelefoner så om du äger ett annat märke kan du använda den till den också.


Xiaomi laddare till låga priser

På PhoneLife värdesätter vi både kvalitet och prismedvetenhet. Det betyder att vi tar in de bästa laddarna som håller hög klass, är effektiva, laddar snabbt och som dessutom inte ruinerar dig. Välj mellan produkter från Smartline, Champion och OnePlus med flera. Vi har både snygga, moderna och slitstarka laddare – alla med den viktiga CE-märkningen.


Trådlös laddning allt mer populärt

Att ladda sin smarttelefon utan sladdar och helt trådlöst är både praktiskt och bekvämt. Hos PhoneLife hittar du trådlösa laddare för Xiaomi med den berömda QI-laddningen, där du bara placerar telefonen ovanpå plattan, låter den laddas och sedan använder den som vanligt igen. Var inte orolig att din telefon glider av plattan, med magnetiska egenskaper hålls telefonen på plats under hela laddningen, ända tills du tar bort den igen.


Enkel laddning oavsett tillfälle

Ladda din Xiaomi när som helst och var som helst. Köp en billaddare till bilen för att vara uppkopplad under färden, skaffa en trådlös laddare där din Xiaomi får fjutt på batteriet var du än är, och förse dig själv med en vanlig Xiaomi sladd där telefonen kan laddas i ett vanligt eluttag.

Samtliga laddare har lång livslängd och är säkra att använda – med sin CE-märkning är du alltid trygg. Köp din Xiaomi laddare eller Xiaomi sladd här på PhoneLife och få fri frakt!

Filter
39 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 39 av 39