True wireless hörlurar

Slipp kruxet med sladdar till 100 % genom att köpa true wireless hörlurar helt utan sladd. De bekväma öronsnäckorna stoppas in i öronen och ger dig timmar av skön musik, intressanta samtal eller annan trevlig lyssning. Hitta dina bekväma och sköna true wireless hörlurar här på PhoneLife.


Från Apple till många fler varumärken…

Apple var först ut på marknaden med att lansera helt trådlösa hörlurar, men snart skulle trådlös lyssning komma att bli vardag även för andra stora varumärken. I vårt utbud kan du hitta hörlurar med true wireless från Apple, Sudio, Champion, DeFunc, Happy Plugs, Urbanista och iFrogz.

Önskar du riktigt små hörlurar med trådlös funktion och premiumfunktioner, ska du satsa på Urbanistas eller Sudios sortiment. De passar även utmärkt att använda till sportaktiviteter som simning och löpning. Är du intresserad av ett par riktigt bra hörlurar för sport rekommenderar vi att du tittar närmare på kategorin Sporthörlurar. För liv i rörelse!

Filter
42 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 42 av 42

Lång batteritid i trådlösa hörlurar

True wireless hörlurar laddar du med USB-kabel tack vare den lilla laddningsasken som lurarna levereras i. Där kan du även lägga dem i tryggt förvar när du inte använder dem. Alla hörlurarna ha en lång speltid och behöver bara en kort tid för att laddas upp igen. Våra stilrena lurar har många timmars batteritid, från cirka 6-7 timmar ända upp till 32 timmar om du väljer premium-produkterna. Förse dig själv med aktiv brusreducering och ett underbart ljud oavsett var du befinner dig!


Exempel på andra egenskaper

Vill du veta vad mer ett par true wireless hörlurar kan erbjuda beroende på modell? Här följer ett axplock.

- Touch-funktion med olika kommandon
- Möjlighet att kopplas till Siri och Google Assistent
- Noise cancelling
- Utbytbara öronproppar i olika storlekar
- Dubbla mikrofoner för bättre ljud vid samtal
- Laddningsfodral som ger extra laddningar


Kompatibilitet till alla enheter

Vissa av våra hörlurar är bara kompatibla med ett operativsystem medan andra både kan kopplas till iOS, Android och övriga system. När du köper dina true wireless hörlurar från PhoneLife vet du att du får kvalitet för pengarna!


Vanliga frågor och svar


Vad är true wireless-hörlurar?

Det är hörlurar som helt trådlöst ger dig möjlighet att lyssna på musik eller ta emot samtal så att du slipper ha några kablar. Lurarna laddas i ett etui som medföljer. I lurarna som är Bluetooth-anslutna finns ett flertal funktioner så att du själv kan styra volym, mediabyten med mera.


Hur ska true wire hörlurar sitta?

Du för in lurarna i öronens yttersta parti och kopplar öronsnäckorna till den enhet du använder. Sedan är det fritt fram för lyssning, samtal och möten genom funktionerna och styrknapparna.