In-ear hörlurar

In-ear hörlurar är praktiska att använda eftersom de är så små och kan gå ner i vilken ficka eller väska som helst. Vi har ett brett utbud av billiga in ear hörlurar och headset i olika färger och former. Enkla att ta på och de trådlösa går snabbt att ladda.


Tips på varumärken

PhoneLife tar endast in de bästa ear in hörlurarna som passar när du vill lyssna på musik under träning, arbeta ostört, ha telefonmöte eller kanske lyssna på en ljudbok under semestern. Hitta trådlösa in ear hörlurar från ledande varumärken såsom: Apple, Happy Plugs, Urbanista, DeFunc, Jays, iFrogz m.fl. Alla modeller ger ifrån sig ett bra ljud och vissa skapar en aktiv brusreducering. Hitta trådlösa in ear hörlurar i färger som rött, vitt, svart, rosé och regnbågsfärgat för att skapa din personliga stil.

Filter
70 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 50 av 70

Trådlös frihet i en liten laddningsbox

Visst är det skönt att kunna reglera allt genom en enda knapp. Med våra trådlösa in-ear hörlurar med styrfunktion kan du kontrollera volym, svara i telefon, pausa och spela som du vill. Perfekt när du är inklämd mellan två möten, sitter på en full buss eller är ute och shoppar. Hörlurarna kommer i stilren design med laddningsetui och bekväma beläggningar på öronsnäckorna för bästa komfort. Önskar du fler funktioner kan du prova premium-hörlurar med extra smarta funktioner.


Billiga och kvalitativa in ear hörlurar hos PhoneLife

Vilka ear hörlurar faller du för? Har du en favorit och vill byta ut den eller föredrar du att testa något nytt för en ny aktivitet eller bättre ljudfunktion? Titta in i vårt sortiment för mer inspiration eller hör med oss för att få tips. Vi levererar alltid snabbt och med fri frakt!


Vanliga frågor och svar


Vad är in-ear hörlurar?

Det är små hörlurar du stoppar in i öronen och som håller sig på plats tack vare en bra passform och rätt beläggning. De finns som trådlösa in ear hörlurar och med kabel.


Hur ska in ear hörlurar sitta?

Hörlurarna stoppas in i öronen vid den yttersta delen, enkelt och smidigt. En del är utanför så att de enkelt ska gå att ta ur när du inte vill använda dem längre. Med rätt beläggning på hörlurarna får du alltid rätt komfort.


Vilka in ear hörlurar är bäst?

Det beror på vad du ska använda dem till. För träning passar ett in ear headset bra eller speciella in ear hörlurar med anpassade öronproppar som håller sig stadigt på plats. Är du rädd för att tappa dina hörlurar kan du köpa dem med kabel, men då kan du också trassla in dig ibland.