Nudient

Nudient är det svenskgrundade företaget som alltid har varit synonymt med mobilskal i perfektion. Dock har varumärket inte funnits i mer än några år. Det startades 2016 och har skördat stora framgångar sedan dess. Enkla, minimalistiska och högkvalitativa får summera Nudients mobilskal. Du hittar de här på PhoneLife!


Mobilskalen från Nudient håller hög klass, inte minst med tanke på färgval. Hitta dem i svart, grått, senapsgult och gammelrosa. De är enkla att kombinera – köp flera stycken i samma stil fast i olika kulörer.


Förbättrade versioner av skal

Nudient är inte sena med att uppdatera sina kollektioner och de tänker såväl på färger som material och slitstyrka. Sedan varumärket började att släppa mobilskal har man också sett till att hålla sig ajour med marknadens efterfrågan och behov. Skalen är kända för att vara extra tunna, tidlösa och stötdämpande. Nudient följer trender utan att släppa sin egen identitet. Det gör att det är en självklarhet för många mobilanvändare att just använda Nudients produkter – oavsett om de äger en iphone eller en Samsung.


Forskning och utveckling bakom Nudient

Genom att ständigt sträva efter att förbättra sig har Nudients grundare satsat stenhårt på att utveckla sina produkter genom forskning och utveckling. Man ska knappt känna skalet, hävdar dem. Under 2020 kom deras nya skal V3 ut och numera ligger V4 i utvecklingsskedet.


Köp Nudients tunna skal hos PhoneLife

Håll utkik efter det senaste i Nudients utbud här hos oss på PhoneLife. Vi erbjuder alltid fri frakt och snabba leveranser. Har du frågor eller synpunkter är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Nyheter från Nudient
Filtrera (0)
Visar 50 av 72