Hörlurar för barn

Låt barnen njuta av musik, sagor och poddar i tuffa och roliga hörlurar till barn. Våra barnhörlurar kommer i skojig och gullig design samtidigt som de har alla funktioner som behövs för att barnen ska kunna sysselsätta sig själva en kortare eller längre stund. Kika in på vårt utbud av hörlurar för barn i olika åldrar.


Säkra och anpassade hörlurar barn

Att hörlurar till barn ska ha en maxgräns för volymen är oerhört viktigt eftersom grunden för hörselskador kan sättas redan i tidig ålder om man inte är försiktig. Denna volymspärr ska fungera oavsett om barnhörlurarna är kopplade till en dator, telefon eller surfplatta.För ditt barn duger bara det allra bästa och det säkraste! Hörlurarna med Bluetooth-anslutning i PhoneLifes sortiment är anpassade för barn i alla åldrar och vi har även små söta hörlurar för de allra minsta. Säkerhetsaspekten finner du tack vare följande egenskaper i hörlurarna:
- Volymbegränsning med volymspärr (max 85 decibel) som förhindrar hörselskador
- Spiralkabel som ökar säkerheten
- Lätta mot huvudet och över öronen
Vissa av lurarna har även hörlursdelare så att två personer kan lyssna samtidigt vilket kan vara praktiskt under bilfärden för att slippa gnäll och konflikter.


Hållbarhet

Det är lätt hänt att barn tappar hörlurarna i marken eller att de på annat sätt slår i dem eller liknande. Alla våra hörlurar har gått igenom olika hållbarhetstest för att försäkra dig om att de tål ett och annat. Sladdarna är rycktestade och efter ett antal fall i golvet fungerar lurarna lika bra. Du kan alltså lugnt ge dina barn ett par fina och säkra barnhörlurar som är rejält tåliga.

Filter
1 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)

Gulliga detaljer som passar alla stilar

Alla våra hörlurar för barn är som klippt och skurna för ett sött litet barnhuvud. De har olika design och färg – vad tycker ditt barn om? Kanske hen vill ha ett par barnhörlurar med prinsesskrona, små drakvingar på huvudbandet eller små detaljer från enhörningar. Vi har hörlurar för barn från märken som iFrogz med flera där lurarna kommer i olika färger och motiv.


Hörlurar för barn till alla tillfällen

Barn tycker om att titta på film, lyssna på ljudböcker och inte minst ägna tid åt spel och musik. Det kräver ett par riktigt bra hörlurar som månar om hörseln och som dessutom ger ifrån sig ett riktigt bra ljud. Låt dina barn se sin favoritfilm, spela älsklingsspelet eller lyssna på musik med gott samvete!


Snabb service på PhoneLife

Här på PhoneLife erbjuder vi snabb service och en kunnig support om något skulle hända med dina barnhörlurar eller om du har frågor som kräver kvicka svar. Kontakta oss så tar vi hand om ärendet ögonblickligen. Beställ dina hörlurar för barn och få fri frakt och snabb leverans!