Huawei laddare & sladd

Huaweis telefoner har bland de bästa kamerorna som finns. Håll din telefon ständigt laddad så att du kan använda den till surf, selfies och att skapa minnen för livet. Vi har Huawei laddare från Smartline och Champion samt andra kända varumärken.


Våra olika laddare för Huawei

Välj en eller flera olika laddare för Huawei. Du har den långa sladden upp till 2 m om du vill synka olika enheter med varandra, den så kallade Smartline Lightning kabeln med multifunktion.

Är du van vid den vanliga väggladdaren med kontakt och sladd kan du fortsätta med den. De flesta väljer att ha åtminstone en av dessa, då den alltid är praktisk att ta fram från byrålådan.


Ladda dubbelt upp

Det händer ofta att man behöver ladda flera enheter på en gång, i bilen eller hemma. Om ni är två som behöver ladda era enheter samtidigt är en Dual-laddare det bästa alternativet. Det kan också vara smart att ha om du äger flera telefoner och behöver ladda båda två samtidigt.

Filter
40 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 40 av 40

Underskatta inte laddarens design

Varför måste en laddare till mobilen vara så tråkig och intetsägande? Med flera av snygga våra laddare till Huawei kan du sticka ut lite extra. Prova till exempel Smartlines Fuzzy laddare i olika färger där textilen som omger sladden både är tuff rent designmässigt, och behaglig att hålla i.Efterfrågar du en helt garanterat trasselfri sladd? Testa den coola OnePlus Fast Charge i rött eller vitt där du slipper knutar och trassel.


Vi laddar med ett brett sortiment av laddare för Huawei

Ladda upp med en massa snygga och funktionella laddare för Huawei hos PhoneLife. Har du några frågor kan du kontakta vår kundtjänst som hjälper dig i ditt val av laddare.