Earbuds

Earbuds – det oumbärliga verktyget när du vill prata i telefon, lyssna på poddar och musik utan att ha sladdar som är i vägen. På PhoneLife hittar du earbuds med fantastisk brusreducering och som knappt är synliga när du har dem i öronen.


Trådlösa earbuds med noise cancelling effekt

Earbuds för iPhone och andra enheter, eller trådlösa öronsnäckor som de kallas på svenska, är framtagna för att skapa så stor komfort som möjligt och för att stänga ute störande ljud. De kan jämföras med de vanliga öronsnäckorna men med bättre ljudkvalitet, noise cancelling och dessutom helt sladdlösa. Våra iPhone earbuds från välkända varumärken som exempelvis DeFunc, Happy Plugs och Urbanista, håller perfekt passform och ger dig en grym ljudupplevelse vid varje användning samtidigt som de finns utrustade med en rad praktiska funktioner.

- Inbyggd mikrofon
- Laddningsetui
- God räckvidd
- Vattentäta
- Styrfunktion med Touch-kontroll
- Anpassad passform för alla öron som gör att ear budsen sitter som en smäck

Filter
37 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 37 av 37

Ladda dina trådlösa earbuds i etuiet

Vid köp av true wireless earbuds medföljer ett laddningsetui som laddas enkelt med USB. När användningstiden för hörlurarna börjar ta slut stoppar du dem i etuiet och kopplar samman det med den medhörande sladden. Laddningen går snabbt så att du snart kan använda dina snygga trådlösa earbuds igen. Du kan även lägga dina earbuds i fodralet när du inte använder dem så du alltid vet var de finns.


Välj earbuds efter färg och livsstil

Hitta true wireless earbuds efter ditt tycke och smak eller varva med flera för omväxlings skull. Om du har ett aktivt liv där du även vill använda dina earbuds i rörelse utan att oroa dig för att de ramlar ur, har PhoneLife ett utbud av specifika trådlösa ear buds med extra vattentålighet och med in-ear modell som garanterat håller sig på plats under joggingpasset.


Hitta dina favorit earbuds på PhoneLife

Vi har de bästa ear buds med funktioner som våra kunder ofta efterfrågar i dag, kompatibla till alla typer av enheter. Scrolla i vårt sortiment av noise cancelling earbuds och märk skillnaden på ljudupplevelse!


Vanliga frågor och svar


Vad är earbuds?

Earbuds är öronsnäckor som används vid samtal samt när du lyssnar på musik eller poddar och liknande. Trådlösa earbuds för iPhone som kopplas till Bluetooth har blivit mycket populärt eftersom du slipper sladdar. Hos PhoneLife hittar du ett brett urval av ear buds för alla livsstilar.


Vilka earbuds är bäst?

De bästa earbuds för dig beror på vad du är ute efter. True wireless earbuds säljs från många olika varumärken, i olika färger, med olika funktioner. Rör du på dig mycket rekommenderas ett par in-ear earbuds som inte riskerar att ramla ut ur öronen. Finns även med öronproppar i olika storlekar för att passa individuellt.


Hur bär man earbuds?

Man stoppar in ear buds i öronen när de väl är kopplade till enheten man använder. Sedan är det bara att använda styrfunktionen genom att reglera ljud, media och samtal med mera.


Hur gör man rent earbuds?

Ta en ren och lätt fuktad trasa med rent vatten och torka av dina earbuds. Låt de vara helt torra innan du lägger in dem i fodralet eller laddningsetuiet igen och använd dem heller inte förrän de är helt torra.