iDeal Of Sweden

iDeal Of Sweden är ett svenskt varumärke som lanserades 2009 och står för design, kvalité och funktion. Mobilfodralen som Magnet Wallet+ till iPhone och Samsung med sina unika funktioner blev genast en succé. Även deras Fashion Case med marmor och andra för tillfället populära mönster är en bästsäljare. Deras The iDeal Concept låter dig kombinera iDeals produkter; Fashion Case är magnetiskt och passar i deras fodral. Du kan även fästa skalet på deras magnetiska mobilhållare i bilen eller hemma. För att följa med i den senaste trenden lanserar iDeal Of Sweden kontinuerligt nya designs på skalen och nya fodral som Mayfair Clutch, Fashion Wallet, STHLM Wallet och Kensington Clutch. 2018 lanserade även en kollektion mer riktad mot män, med stilrena skal och fodral i läder och krokodilmönstrat läder. För att hålla telefonen fungerande dagarna igenom erbjuder iDeal även laddare i form av trådlösa Qi-laddare, kablar och powerbanks. Alla laddningsprodukter har iDeal Of Swedens karaktäristiska design med mönster, färg eller läder.

Stilrent och lyxigt in i minsta detalj

Det går inte att ta miste på iDeal of Sweden-produkter – de sticker ut med sin stilrenhet, sitt lyxiga utförande och sina vackra material. Överlag är de relativt enkla i designen och passar både till män och kvinnor, men du kan även hitta de mer utförliga iDeal of Sweden produkter som specifika mobiltillbehör och skal från iDeal of Sweden. Gillar du som tjej lite mer tjejiga mobiltillbehör och skal från iDeal of Sweden? Spana in de clutch-inspirerande mobilfodralen i rosa och svart, de vackra iPod casen eller botanisera bland Fashion case-serien från varumärket. Lika perfekta att bära till vardags som till fest.För männen finns stilrena iDeal of Sweden skal och mobilfodral i finaste läder eller marmormönster. Vilken blir din favorit?
Nyheter från iDeal Of Sweden
Filter
249 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 50 av 249

iDeal Of Sweden

Vanliga frågor och svar

Är iDeal of Sweden fokuserade på mycket mode och trender i sina produkter?

Ja, det är en bra sammanfattning samtidigt som de är måna om hög kvalitet i sina iDeal of Sweden-produkter. Tanken är att de ska vara lika mycket accessoar som funktionell produkt som också skyddar och förvarar. Som de beskriver det – Klä din telefon.

Vilka olika iDeal of Sweden-produkter finns det?

Som mobiltillbehör och skal från iDeal of Sweden kan du hitta alltifrån mobilhållare i form av ringar, till miniväskor som tillsammans kan agera både mobilfodral och accessoar. Andra produkter är iDeal of Sweden skal och mobilfodral samt enkla skärmskydd för att bevara telefonens skärm mot repor så lång tid som möjligt

Är iDeal of Sweden-produkter både till för henne och för honom?

Ja, iDeal of Sweden utvecklar snygga, urbana och lyxiga mobiltillbehör för både män och kvinnor. Produkterna är enkla att mixa och matcha och blir perfekta presenter ti