iDeal Of Sweden

iDeal Of Sweden är ett svenskt varumärke som lanserades 2009 och står för design, kvalité och funktion. Mobilfodralen som Magnet Wallet+ till iPhone och Samsung med sina unika funktioner blev genast en succé. Även deras Fashion Case med marmor och andra för tillfället populära mönster är en bästsäljare. Deras The iDeal Concept låter dig kombinera iDeals produkter; Fashion Case är magnetiskt och passar i deras fodral. Du kan även fästa skalet på deras magnetiska mobilhållare i bilen eller hemma. För att följa med i den senaste trenden lanserar iDeal Of Sweden kontinuerligt nya designs på skalen och nya fodral som Mayfair Clutch, Fashion Wallet, STHLM Wallet och Kensington Clutch. 2018 lanserade även en kollektion mer riktad mot män, med stilrena skal och fodral i läder och krokodilmönstrat läder. För att hålla telefonen fungerande dagarna igenom erbjuder iDeal även laddare i form av trådlösa Qi-laddare, kablar och powerbanks. Alla laddningsprodukter har iDeal Of Swedens karaktäristiska design med mönster, färg eller läder.
Nyheter från iDeal Of Sweden
Filter
300 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 50 av 300

iDeal Of Sweden

iDeal Of Sweden iPhone skal & Samsung fodral

Skal och fodral till iPhone och Samsung Galaxy är något av iDeal of Swedens specialitet. Med stor noggrannhet är produkterna framtagna för att passa perfekt på telefonerna. Olika mönster, flera typer av läder och hållbar kvalitet erbjuds till alla dem mest populära telefonerna. Alla iDeals produkter ska bäras med stil, därför fokuserar de på detaljerna och använder sig bara av material av högsta kvalitet. Enligt iDeal är kvalité, design och funktion samma sak - design handlar inte bara om hur något ser ut utan även om hur det känns och fungerar. Den känslan vill de förmedla i allt de gör. Samtliga av iDeals produkter designas i Sverige och varje detalj är noga utvalt av dem.


Alltid det senaste trenden hos PhoneLife

Hos PhoneLife hittar du alltid den senaste kollektionen från iDeal Of Sweden. Nya skal, fodral och andra tillbehör finns alltid i lager så att du kan få hem din beställning inom 1-3 dagar.