Samsung Galaxy A52 skal

Elegant utseende och ytterst funktionell – Samsung Galaxy A52 är en telefon som levererar i alla tillfällen. Samsung Galaxy A52 är främst känd för sina fyra kameror och en högupplösning på 64 MP. Dessutom levererar telefonen ett förstklassigt ljud, är kompatibelt för 5G eller 4G och ger dig filmer, bilder och samtal på högsta nivå. Alla våra skydd och tillbehör passar till både Samsung Galaxy A52 4G/LTE och Samsung Galaxy A52 5G.


En Samsung Galaxy A52 i den kvaliteten bör skyddas ordentligt. Det gör du genom att välja skal, fodral och skärmskydd från olika varumärken du hittar i vårt sortiment.


Skydd för din Samsung Galaxy A52

En skada på telefonen kan uppträda inom bara en sekund utan att du hade anat det. Därför bör du skaffa slittåliga och stötdämpande skal eller fodral som gör att din telefon står emot fall, stötar och vassa kanter. Vi har alla typer av skydd, från ultratunna skal som knappt märks, till mer robusta varianter med olika textur. Du kan även hitta praktiska mobilfodral med olika fack och skrymslen att förvara kvitton och småslantar i.


En uppsjö av varumärken

Här på PhoneLife kan du hitta många fantastiska varumärken som på ett eller annat sätt sticker ut ur mängden. Prova ett klassiskt skal från Spigen eller Nillkin, ett elegant och tåligt fodral från DG.MING eller ett skärmskydd av härdat glas från Copter.


Fri frakt, snabb leverans

PhoneLife erbjuder fri frakt och snabba leveranser på alla dina ordrar oavsett när på året eller under veckan du lägger dem. Du handlar dessutom de bästa produkterna till det bästa priset – smart att ge bort eller behålla för egen räkning. Glöm inte bort att skydda din Samsung Galaxy A52 ända till det yttersta med de bästa skydden på marknaden.

Filtrera (0)
Visar 50 av 55

Samsung Galaxy A52 5G specifikationer

Storlek: 6.5 tum
Mått: 159.9 x 75.1 x 8.4 mm
Laddare: USB-C
Trådlös laddning: Nej
Hörlursuttag: Ja
Minneskort: Ja, microSDXC