Spigen

Spigen är ett amerikanskt varumärke som är världsledande inom mobiltillbehör. Oavsett om du har en iPhone, Samsung, OnePlus, Huawei, Xiaomi eller annan smartphone så har Spigen skal, skärmskydd och fodral som skyddar din telefon. Spigens mobiltillbehör kännetecknas av sin unika design, materialval och skyddande egenskaper som håller din telefon hel längre. Samtidigt som den får ett snyggt och eget utseende. Spigens modellserie består av allt från tunna, knappt märkbara mobilskal till skal som tål riktigt tuffa tag. Föredrar du ett fodral med plånbok för pengar och bankkort så finns även det. Vi rekommenderar att du kombinerar ditt val av skal eller fodral med ett skärmskydd för ett komplett skydd mot skador och repor. Vi har alla skärmskydd från Spigen, både i plast och härdat glas.

Spigen skal och mobilfodral

Ett Spigen case garanterar ett säkrare handlag med telefonen. Även ett Spigen mobilfodral blir ett snyggt och tryggt komplement till din mobil och resten av din outfit. Spigens skal är ofta transparenta och passar alla. De har även skärmskydd som enkelt går att fästa på displayen. Om du vill komplettera med en annan produkt från Spigen kan du testa deras Apple eller Galaxy watch. Tillsammans med specifika funktioner har de ett fullgott skydd mot repor och stötar, samtidigt som designen sticker ut avsevärt. Vad sägs om en klocka och ett Spigen mobilskal eller ett Spigen mobilfodral som en snygg och klassisk kombo?
Nyheter från Spigen
Filter
508 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 50 av 508

Spigen

Vanliga frågor och svar om Spigen

Vad är ett Spigen case liquid?

Om du köper ett Spigen case liquid får du ett flytande skydd som du stryker ut på din telefonskärm så att skärmen tål stötar och slag utan att det ens syns att du har ett skal. En smart idé är att komplettera med ett vanligt Spigen skal så att hela din telefon skyddas fullt ut.

Vad utmärker Spigen och Spigen skal och mobilfodral?

Spigen är ett amerikanskt varumärke med bas i Kalifornien som har tagit namnet genom en ordmix av tyska Spiegel och Gen, varav det sista står för gener. Lite långdraget kanske man kan tycka men tyska varumärken har i stort sett alltid utmärkt sig för att vara kvalitativa och hållbara. Man har velat tillverka Spigen skal, mobilfodral och produkter överlag genom att ge en känsla av att vara en ständig följeslagare och hålla i alla lägen. Produkterna är lätta, enkla och snygga!