Spigen

Spigen är ett amerikanskt varumärke som är världsledande inom mobiltillbehör. Oavsett om du har en iPhone, Samsung, OnePlus, Huawei, Xiaomi eller annan smartphone så har Spigen skal, skärmskydd och fodral som skyddar din telefon. Spigens mobiltillbehör kännetecknas av sin unika design, materialval och skyddande egenskaper som håller din telefon hel längre. Samtidigt som den får ett snyggt och eget utseende. Spigens modellserie består av allt från tunna, knappt märkbara mobilskal till skal som tål riktigt tuffa tag. Föredrar du ett fodral med plånbok för pengar och bankkort så finns även det. Vi rekommenderar att du kombinerar ditt val av skal eller fodral med ett skärmskydd för ett komplett skydd mot skador och repor. Vi har alla skärmskydd från Spigen, både i plast och härdat glas.
Nyheter från Spigen
Filter
508 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 50 av 508

Spigen

Bästsäljare från Spigen är Ultra Hybrid, Tough Armor och Liquid Crystal som funnits till flera generationer av telefoner som iPhone och Samsung Galaxy. Tough Armor har en tvådelad hybriddesign som ger ett bra stötdämpande skydd. För ett mer stilrent och originellt utseende på mobilen rekommenderas helt genomskinliga Ultra Hybrid i färgen Crystal Clear eller ett Liquid Crystal-skal. En annan bästsäljare är Thin Fit, som är ett riktigt tunt skal som finns i flera färger.Störst sortiment av Spigen

Hos PhoneLife hittar du det antagligen största sortimentet av Spigen på den svenska marknaden. VI har de flesta modeller, färger och tillbehör till de flesta telefoner. Allt från äldre Samsung Galaxy till nya iPhone. Vi täcker även in lite mindre kända tillverkare som Xiaomi och OnePlus så att du som har en sådan telefon kan skydda den snyggt och säkert.