OnePlus laddare

OnePlus är en kinesisk smartmobil som numera finns i hela världen. Telefonen är känd för att vara mycket snabb och med denna snabba strömförbrukning krävs det laddare som håller måttet. Här på PhoneLife hittar du snygga och effektiva OnePlus laddare till bra priser!


Mer kraft och hastighet

En kraftfull telefon med effektiva funktioner och ett fantastiskt kamerasystem måste tas om hand. telefonerna är dock utrustade med den senaste teknologin för att få så snabb laddning som möjligt och med det sagt ska du definitivt investera i en eller flera laddare till OnePlus. Prova deras egna laddare som är avsedda speciellt för OnePlus, eller testa en laddare från Smartline eller Champion.


Våra OnePlus mobilladdare uppfyller EU:s säkerhetskrav

Det är A och O att en laddare håller de säkerhetskrav som EU kräver att de ska uppfylla. Det betyder att de är säkra från att fatta eld eller gå sönder inom kort tid. Samtliga av våra laddare för OnePlus och även för våra övriga smarttelefoner, har den CE-märkning som fordras för att säljas.

Filter
40 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 40 av 40

Ladda och synka OnePlus

Ladda alla dina enheter och synka dem med en smart laddare för OnePlus. Laddarna är i en behändig storlek som gör att de kan tas med överallt eller läggas i en ficka, låda eller i väskfacket. Välj mellan flera olika OnePlus mobilladdare att lägga på olika ställen – att ha som ersättare eller extra tillbehör när du inte vet var den andra är.


Köp dina OnePlus mobilladdare här på PhoneLife och få fri frakt när du handlar. Vår kundtjänst hjälper dig när du har frågor eller funderingar kring laddare och OnePlus telefoner.