Samsung Galaxy S6 skal

Du kanske behöver ett fodral, en mobilplånbok, ett skal eller varför inte ett skärmskydd till din Samsung Galaxy S6? Vi har ett stort utbud av tillbehör och skydd till din Samsung Galaxy S6. Du handlar dina tillbehör till din Samsung Galaxy S6 fraktfritt, med gratis faktura och 30 dagars öppet köp. Dessutom har vi snabb leverans. Köp ditt skärmskydd, mobilfodral, eller skärmskydd till din Samsung Galaxy S6 idag, hos oss på PhoneLife.se.
Filter
10 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)

Fodral till Samsung Galaxy S6

Du funderar på ett fodral till Samsung Galaxy S6? Helt rätt. Ett snyggt fodral kan både vara praktiskt och bjuder på ett stabilt skydd om olyckan skulle vara framme. Vi har flera olika typer av fodral. Du kanske vill ha ett magnetfodral, eller varför inte ett snyggt plånboksfodral? Valet är ditt.

Bästa Samsung Galaxy S6 skalen

Vi anser att ett snyggt skal till Samsung Galaxy S6 är allas rättighet. Skalet ska både snygga till och skydda din telefon. Därför har vi ett stort utbud av skal till Samsung Galaxy S6. Ska du ha ett snyggt svart skal, kanske extra stötdämpande eller varför inte ett transparent skal till din Samsung Galaxy S6? Vi vet att skalen kan förlänga din telefons livslängd avsevärt. Därför rekommenderar vi att du har antingen ett eller flera skal. Skalen till Samsung Galaxy S6 är lätta att ta av och sätta på. Därför kan du lätt byta skal om du skulle ledsna, alternativt vill matcha en klädsel eller humör.

Samsung Galaxy S6 specifikationer

Storlek: 5,1 tum
Mått: 70,5 × 143,4 × 6,8 mm
Laddare: MicroUSB
Minneskort: Nej