Läderfodral Fjärilar Galaxy S6 rosa
Läderfodral Fjärilar Galaxy S6 rosa
Läderfodral Fjärilar Galaxy S6 rosa
Läderfodral Fjärilar Galaxy S6 rosa
Läderfodral Fjärilar Galaxy S6 rosa

Läderfodral Fjärilar Galaxy S6 rosa

159 SEK

I lager (4 st)

  • Alltid fri frakt
  • Blixtsnabb leverans (Instabox, Budbee, Postnord)
  • Skickas från vårt lager i Sverige
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 18770

Produktbeskrivning-

Mobilfodral med unikt utseende till Samsung Galaxy S6. Fodralet har mönster och fjärilar stansat i lädret på framsidan. Det skyddar effektivt hela mobiltelefonen mot skador, repor och smuts.

På insidan av locket finns en inbyggd plånbok som har tre platser för kreditkort, id-kort, visitkort samt en sedelficka. Locket skyddar skärmen mot repor och har ett magnetlås. 

- Ställfunktion - perfekt för att titta på film och serier eller vid presentation
- Du kan prata med fodralet stängt
- Täcker inte några viktiga funktioner som knappar, kontakter, eller... Läs mer

Specifikationer-

FärgRosa
MaterialKonstläder
product
5719Läderfodral Fjärilar Galaxy S6 rosahttps://www.phonelife.se/mobilskydd/samsung/galaxy-s6/laderfodral-fjarilar-galaxy-s6-rosa?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/phonelife_laderfodral_fjarilar_galaxy_s6_rosa.jpgInStock159SEK/mobilskydd/samsung/galaxy-s6<p>Mobilfodral med unikt utseende till Samsung Galaxy S6. Fodralet har mönster och fjärilar stansat i lädret på framsidan. Det skyddar effektivt hela mobiltelefonen mot skador, repor och smuts.<br /> <br /> På insidan av locket finns en inbyggd plånbok som har tre platser för kreditkort, id-kort, visitkort samt en sedelficka.&nbsp;Locket skyddar skärmen mot repor och har ett magnetlås.&nbsp;</p> <p>- Ställfunktion - perfekt för att titta på film och serier eller vid presentation<br /> - Du kan prata med fodralet stängt<br /> - Täcker inte några viktiga funktioner som knappar, kontakter, eller kameran<br /> - Telefonen sitter säkert i skalet<br /> - Avtagbar bärrem ingår</p> <p>Passar till: Samsung Galaxy S6 SM-G920F.<br /> Material: PU läder.<br /> Färg: Rosa.</p>159Fodral

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer