Case AirPods Pro Ink Black
Case AirPods Pro Ink Black
Case AirPods Pro Ink Black

Nudient - Case AirPods Pro Ink Black

249 SEK

Tillfälligt slut - lite längre leveranstid

  • Fri frakt
  • Snabb leverans 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 32281

Nudient

Produktbeskrivning-

Det här är enligt Nudient det perfekta skalet till Apple AirPods Pro. Skalet är ett mycket tunt premiumskal som passar perfekt på hörlurarna.

Skalet är behandlat med 3 lager gummibeläggning som ger en hållbar yta som är greppvänlig men ändå glider ned i fickan enkelt.

- Supertunt prem... Läs mer

Specifikationer+

product
12791Case AirPods Pro Ink Blackhttps://www.phonelife.se/horlurar-headset/airpods-tillbehor/tillbehor-airpods-pro/case-airpods-pro-ink-black?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/AirpodsProInkblack.pngInStock249SEK/horlurar-headset/airpods-tillbehor/tillbehor-airpods-proNudient<p>Det här är enligt Nudient det perfekta skalet till Apple AirPods Pro. Skalet är ett mycket tunt premiumskal som passar perfekt på hörlurarna.</p><p>Skalet är behandlat med 3 lager gummibeläggning som ger en hållbar yta som är greppvänlig men ändå glider ned i fickan enkelt.</p><p>- Supertunt premiumskal från Nudient<br>- Perfekt passform på hörlurarna<br>- Skyddar och ger ett bra grepp<br>- Fungerar med trådlös laddning</p><p>Passar till: Apple&nbsp;AirPods Pro.<br>Material: Plast.<br>Färg: Svart.</p>249

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer