Sony Xperia XZ3 skal

Äntligen är Sony Xperia XZ3 här! Enligt många är det Sonys bästa telefon på många år. Telefonen har en tunn och kantlös design som täcks av en 6 tum stor QHD+ skärm. Den höga upplösningen gör telefonen optimal för bilder, film och spel. Telefonen har även en kamera som låter dig fota och filma som ett proffs. Håll telefonen fri från repor och sprickor länge med ett Sony Xperia XZ3 skal eller fodral. I kombination med ett skärmskydd får du ett komplett skydd mot skador.
Filter
3 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)

Störst utbud av stötdämpande Sony Xperia XZ3 skal

Hos PhoneLife hittar du allt du kan tänka dig till Sony Xperia XZ3. Vi har ett stort utbud av skal, fodral och skärmskydd av hög kvalitet från kända varumärken. För att hålla skador borta från telefonen rekommenderas ett skal som dämpar stötar när du råkar tappa telefonen. Med ett skal från exempelvis Ringke eller Spigen skyddar du telefonen och ger den en snygg design.

Köp Sony Xperia XZ3 tillbehör med schyssta villkor

När du handlar mobiltillbehör till Sony Xperia XZ3 eller andra mobiler hos oss får du alltid ta del av våra generösa och enkla villkor. Vi ger exempelvis alltid ett fritt fraktalternativ och snabb leverans. Skulle du inte vara nöjd med något kan du alltid ångra köpet inom 30 dagar. För att säkerställa snabbast möjliga leverans skickas alla beställningar från vårt lager i Sverige. Det gör också att du slipper betala avgifter som kan tillkomma om du beställer från en butik utanför Sverige. Undrar du över något är du varmt välkommen att kontakta vår kunniga kundtjänst.

Sony Xperia XZ3 specifikationer

Storlek: 6 tum
Mått: 73 × 158 × 9,9 mm
Laddare: USB-C
Hörlursuttag: Nej
Minneskort: Ja - microSD, microSDHC, microSDXC - upp till 512GB