Sony Xperia XZ2 skal

Skal, fodral, skärmskydd och andra tillbehör till Sony Xperia XZ2 köper du hos PhoneLife med fri frakt och snabb leverans. Xperia XZ2 är en telefon med Sony nya, snygga formspråk och har även riktigt bra kamera. Vill du skydda telefonen med ett plånboksfodral i äkta läder? Eller med ett originalfodral utvecklat av Sony själv? Kanske föredrar du istället ett bra skal som skyddar telefonen utan att göra det onödigt klumpig och tung? Oavsett vad du föredrar för Sony Xperia XZ2 skydd så hittar du det i vårt breda sortiment av mobiltillbehör.
Filter
6 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)

Bäst skal och fodral till Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2 är en riktigt bra telefon som har allt du kan kräva av en toppmodell. Se till att du skyddar telefonen med ett skal eller fodral som är lika bra. Hos PhoneLife hittar du endast skydd av hög kvalitet som vi med hjälp av flera års erfarenhet av mobiltillbehör noga valt ut. Är du ute efter ett skal till telefonen rekommenderas ett från Terrapin eller Nillkin. Vill du ha ett fodral som skyddar runt om hela telefonen är ett plånboksfodral i äkta läder eller ett originalskal från Sony bästsäljare. Vi rekommenderar att du kombinerar ditt skal eller fodral med ett skärmskydd, exempelvis från Copter eller Zagg InvisibleShield. Det ger dig ett skydd runt om hela telefonen och håller tråkiga repor borta från skärmen.

När du handlar dina Sony Xperia XZ2 tillbehör hos PhoneLife får du alltid fri frakt, snabb leverans och 30 dagars öppet köp. Vi erbjuder endast betalningsalternativ från kända och flexibla betalningsleverantörer som Klarna. För din trygghet är hela butiken säker genom en krypterad anslutning som förhindrar att obehöriga kommer åt dina uppgifter vid köp.

Sony Xperia XZ2 specifikationer

Storlek: 5,7 tum
Mått: 72 × 153 × 11,1 mm
Laddare: USB-C
Minneskort: microSD, microSDHC, microSDXC - upp till 400GB