Skärmskydd Samsung Galaxy S4 antireflex

Skärmskydd Samsung Galaxy S4 antireflex

49 SEK

I lager (1 st)

  • Fri frakt 1-3 dagar med Postnord eller Budbee
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 1200

Produktbeskrivning-

Högkvalitativt displayskydd till Samsung Galaxy S4. Den matta antireflex-behandlingen motverkar solens strålar och annat starkt ljus på skärmen.

Skyddar effektivt skärm och baksida mot repor och smuts. När skyddet är applicerat är det i princip omärkbart, det är mycket tunt.

Ka... Läs mer

Specifikationer+

product
11832Skärmskydd Samsung Galaxy S4 antireflexhttps://www.phonelife.se/mobilskydd/samsung/galaxy-s4/skarmskydd-samsung-galaxy-s4-antireflex?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/MPS-I9500-05-1-f.jpgInStock49SEK/mobilskydd/samsung/galaxy-s4<p>Högkvalitativt displayskydd till Samsung Galaxy S4. Den matta antireflex-behandlingen motverkar solens strålar och annat starkt ljus på skärmen.<br><br>Skyddar effektivt skärm och baksida mot repor och smuts.&nbsp;När skyddet är applicerat är det i princip omärkbart, det är mycket tunt.<br><br>Kan tas bort från telefonen om det inget längre önskas, utan att lämna några spår efter sig.<br><br>Enkel 2-stegsapplicering gör att du enkelt sätter skyddsfilmen på telefonen.&nbsp;Medföljande putsduk låter dig göra rent skärmen innan applicering.<br><br>Passar till: Samsung Galaxy S4 i9500/i9505.<br>Typ: Antireflex, motverkar bländningar och ljusreflexer.</p>49

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer