Happy Plugs

Hos PhoneLife.se hittar du ett stort sortiment av Happy Plugs hörlurar. Happy plugs karaktäriseras av minimalistisk design och lekfulla färger och har blivit omåttligt populära de senaste åren. Målet är att skapa hörlurar som kompletterar din outfit, vilket gör dom till mer än bara hörlurar utan även en snygg accessoar. Hörlurarna levererar även bra ljudkvalitet och passformen är riktigt bra, här har man lyckats med att kombinera kvalitet och funktion.
Hos oss hittar du både deras trådlösa hörlurar och in ear-headsets. Matcha detta med ett mobilfodral eller skal till din smartphone. Mobiltillbehör har aldrig sett bättre ut! Happy Plugs idé är enkel, de tror på att kombinera stil och funktion.
Filter
1 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)

Happy Plugs

Techtillbehör bör inte bara passar din smartphone eller enhet, utan också din outfit. Färg är viktigt hos Happy Plugs, och precis som alla andra modemärken släpper de nya kollektioner och färska looks varje säsong. Alla produkter från Happy Plugs är designade i Sverige, som är känt för sin livliga mode- och musikscen. Varumärket föddes med ambitionen att omvandla de viktigaste techtillbehören till mode-måsten. De håller produkterna stilrena och eleganta, men ändå roliga och prisvärda. Mode och stil levereras genom alla deras produkter till den unika och prisbelönta förpackning.