Guider

Hitta rätt tillbehör till din telefon

Vet du inte vilken typ av skal, fodral, skärmskydd eller laddare du behöver till din telefon? Var lugn! Vi har sammanställt några guider för att hjälpa dig välja rätt tillbehör.

Fodral

Ett fodral skyddar i regel runt om telefonen, både fram och baksidan. Det finns flera typer av fodral. Läs mer om fodral här.

Skal

Vill du ha en smidigare och lättare skydd än ett fodral så är ett skal att föredra. Det skyddar oftast baksidan på telefonen, men det finns även modeller som täcker framsidan. Läs mer om skal här.

Skärmskydd

Oavsett om du väljer att skydda din telefon med ett fodral eller skal så rekommenderar vi att du även skyddar skärmen med ett skärmskydd. Det håller repor och sprickor borta så att din skärm håller sig skarp i många år. Läs mer om skärmskydd här.

Laddare

Att stå utan batteri i telefonen vill ju ingen. Därför är en laddare nära till hands alltid bra. Det kan vara svårt att välja laddare, det finns många olika kablar med olika kontakter. Under respektive telefons kategori vilken typ av kontakt som passar din telefon. Läs mer om laddare här.