Samsung Galaxy S8 Plus fodral

Ge din Samsung Galaxy S8 Plus ett optimalt skydd med ett bra fodral. Välj bland magnetfodral, plånboksfodral, väskor och mycket annat. Ett Galaxy S8 Plus fodral håller telefonen hel och fin i många år. Det mest populära fodralet är typen plånboksfodral som låter dig förvara telefon och plånbok på samma ställe. Hos PhoneLife hittar du dem bästa fodralen till Galaxy S8 Plus.
Filter
6 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)

Fodral till Galaxy S8 Plus

I vårt stora sortiment av fodral till S8 Plus hittar du varumärken som CaseMe, DG.MING, Dux Ducis, Terrapin och iDeal of Sweden. Många av fodralen har magnet som låter dig använda mobilen utan fodralet när du t.ex. är hemma och inte behöver dina kort. Våra mest populära fodral från Terrapin är tillverkade i äkta läder och finns i flera färger.

Smarta Samsung Galaxy S8 Plus plånboksfodral

Att kombinera plånbok och telefon i ett och samma fodral så att du inte behöver hålla kolla på lika många saker i din vardag är av många uppskattat. Med ett bra plånboksfodral till Samsung Galaxy S8 Plus håller du telefonen väl skyddad mot skador och har plast för allt som din vanliga plånbok har. Exempelvis har fodralet från CaseMe hela 11 kortfack, 3 sedelfack och ett myntfack.