Samsung Galaxy Note 9 skal

Eftersom Samsung Galaxy Note 9 är en telefon av större modell är det många som föredrar att skydda den med ett skal. Det ger ett bra skydd utan att göra det avsevärt mycket större eller tyngre. Med ett skal i TPU får du ett skal med stötdämpande egenskaper som håller länge. Vi har även skal i flera lager, så kallade hybridskal, som är extra stöttåliga. Vi har ett stort utbud av Samsung Galaxy Note 9 skal från många varumärken, där bästsäljarna är tectTech, Spigen, Ringke, Nillkin och Samsungs originalskal. Om skal som skydd inte är för dig har vi även fodral och skärmskydd.
Filter
2 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)

Snygga skal som skyddar din Samsung Galaxy Note 9

Med ett skal till din Samsung Galaxy Note 9 sätter du din egen prägel på telefonen (utöver att ge den ett bra skydd). Se därför till att du väljer ett snygg skal som passar dig och din personlighet. Hos PhoneLife hittar du skal från många olika varumärken så att du enkelt kan beställda hem det som passar dig. Allt från tunna, genomskinliga skal som knappt är märkbara till designade skal med mönster.

Bästa skydd för Samsung Galaxy Note 9 med ett stöttåligt skal

Samsung Galaxy Note 9 är en stor och dyr telefon. Den är värd att skydda med ett riktigt bra och stötdämpande skal. Det är en förhållandevis billig försäkring mot tråkiga skador, repor och sprickor. Vi har ett stor utbud av just extra stötdämpande skal från bland annat Spigen, tectTech, Ringke, Otterbox och Nillkin. Med många års erfarenhet har tillverkarna tagit fram skal som är riktigt snygg och som håller telefonen hel. Ett exempel är Spigen Tough Armor som ger din Samsung Galaxy Note 9 ett riktigt snyggt utseende samtidigt som hybridskalet skyddar effektivt.