Silikonarmband Sport Garmin Forerunner 235/735XT grå
Silikonarmband Sport Garmin Forerunner 235/735XT grå

Silikonarmband Sport Garmin Forerunner 235/735XT grå

149 SEK

I lager (Fler än 20 st)

  • Fri frakt 1-3 dagar med Postnord eller Budbee
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 24030

Produktbeskrivning-

Armband i slitstarkt och vattentåligt silikon till Garmin Forerunner 235 och 735XT. Då armbandet är tillverkat helt i silikon står det emot all typ av väta vilket gör det till ett perfekt armband för dig som tränar och är aktiv.

Armbandet kommer komplett med skruvmejslar för enkel och snabb installation på din klocka. Skruvarna följer inte med, bandet monteras med de befintliga skruvarna på klockan.

- Justerbart i storlek - stängs med ett metallspänne
- Komplett med verktyg - enkel installa... Läs mer

Specifikationer-

FärgGrå
MaterialTPU/Silikon
product
6731Silikonarmband Sport Garmin Forerunner 235/735XT gråhttps://www.phonelife.se/smartwatch-tillbehor/garmin-klockor/garmin-forerunner-235/silikonarmband-garmin-forerunner-235735xt-gra?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/phonelife_silikonarmband_garmin_forerunner_235735xt_svart.jpgInStock149SEK/smartwatch-tillbehor/garmin-klockor/garmin-forerunner-235<p>Armband i slitstarkt och vattent&aring;ligt silikon till Garmin Forerunner 235 och 735XT. D&aring; armbandet &auml;r tillverkat helt i silikon st&aring;r det emot all typ av v&auml;ta vilket g&ouml;r det till ett perfekt armband f&ouml;r dig som tr&auml;nar och &auml;r aktiv.</p> <p>Armbandet kommer komplett med skruvmejslar f&ouml;r enkel och snabb installation p&aring; din klocka. Skruvarna f&ouml;ljer inte med, bandet monteras med de befintliga skruvarna p&aring; klockan.</p> <p>- Justerbart i storlek - st&auml;ngs med ett metallsp&auml;nne<br /> - Komplett med verktyg - enkel installation p&aring; klockan<br /> - Tillverkat i slitstarkt och vattens&auml;kert silikon</p> <p>Passar till: Garmin Forerunner 235, Garmin Forerunner 735XT m.fl.<br /> Material: Silikon.<br /> L&auml;ngd: Justerbart mellan 130-215mm ( utan klocka)<br /> F&auml;rg: M&ouml;rkgr&aring;.</p>149

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer