Retur, byte & reklamation

Ångerrätt 30 dagar

Hos PhoneLife.se har du har alltid i 30 dagar rätt att returnera ditt köp från det datum du mottog varan. Du kan alltså helt utan anledning returnera din vara till oss och få dina pengar tillbaka. För att få returnera ditt köp förutsätts dock att varan är i oförändrat skick och att förpackningar och etiketter är oskadda. Är varan inte i oförändrat skick har PhoneLife.se rätt att dra av en summa motsvarande varans värdeminskning jämfört med varans ursprungliga värde från returbeloppet.

Produkter och produktkategorier som av hygienskäl undantas från ångerrätten om plomberingen är bruten:
- Alla typer av in ear-hörlurar (d.v.s. hörlurar som sätts inuti örat)
- Med ovan liknande eller jämförbara produkter

Skicka din retur väl paketerad till:
PL Sverige AB
Essinge Brogata 2
112 61 Stockholm

Skicka med ditt ordernummer och namn i returen för att vi ska kunna hantera din retur. Vi meddelar dig via e-post när vi hanterat din retur.

Du som kund står för returfrakten och ansvarar för att din retur når oss.

Återbetalning

Vi återbetalar dig alltid via det betalsätt som du använde vi betalning. Så snart som vi har hanterat och godkänt din retur återbetalas du.

Byte

Är du inte nöjd med ditt köp eller blev det fel modell? Inga problem. Följ då instruktionerna för att returnera din beställning ovan. Beställ sedan önskad produkt i butiken så skickas den så snart som möjligt.

Reklamation

Har du råkat ut för en defekt vara eller en felleverans? Hör av dig till oss på support@phonelife.se snarast så hjälper vi dig. Skicka med en bild på skadan för snabbast möjliga hantering av ärendet. Vid en godkänd reklamation eller felleverans står vi självklart för din returfrakt.