Retur, byte & reklamation

Ångerrätt 30 dagar

Hos PhoneLife.se har du har alltid i 30 dagar rätt att returnera ditt köp från det datum du mottog varan. Du kan alltså helt utan anledning returnera din vara till oss och få dina pengar tillbaka. För att få returnera ditt köp förutsätts dock att varan är i oförändrat skick och att förpackningar och etiketter är oskadda. Förpackningen till produkten måste även returneras för att returen ska kunna godkännas. Är varan inte i oförändrat skick har PhoneLife.se rätt att dra av en summa motsvarande varans värdeminskning jämfört med varans ursprungliga värde från returbeloppet. Du som kund står för returfrakten och ansvarar för att din retur når oss.

Produkter och produktkategorier som av hygienskäl undantas från ångerrätten om plomberingen är bruten:
- Alla typer av in ear-hörlurar (d.v.s. hörlurar som sätts inuti örat)
- Med ovan liknande eller jämförbara produkter

Skicka din retur väl paketerad till:
PL Sverige AB
Kung Hans Väg 3
192 68 Sollentuna

Vi rekommenderar att du använder Postnord för att skicka din retur. Mer information om deras olika fraktsätt samt möjlighet att beställa fraktsedlar eller portokoder till returen hittar du här på deras hemsida: https://portal.postnord.com/skickadirekt/ 

Skicka med ditt ordernummer och namn i returen för att vi ska kunna hantera din retur. Vi meddelar dig via e-post när vi hanterat din retur. Vi återbetalar dig via det betalsätt som du använde vi betalning så snart som din retur är hanterad. Observera att det kan dröja upp till 14 dagar innan din retur hanteras efter att den ha nått oss. Vanligtvis går det dock mycket snabbare än så.

Byte till annan vara

Är du inte nöjd med ditt köp eller blev det fel modell? Inga problem. Beställ först önskad produkt i butiken så skickas den så snart som möjligt. Följ sedan instruktionerna för att returnera din beställning ovan.

Reklamation

Har du råkat ut för en defekt vara eller en felleverans? Hör av dig till oss på support@phonelife.se snarast så hjälper vi dig. Skicka med en bild på skadan för snabbast möjliga hantering av ärendet. Vid en godkänd reklamation eller felleverans står vi självklart för din returfrakt.

Reklamationsrätten och garanti på produkterna gäller om dessa är felaktigt tillverkade eller inte fungerar som dem är avsedda. Skador som uppstår vid användning eller montering, slitage, felaktigt applicerade skärmskydd eller liknande går ej att reklamera.

Produkter från Copter och Zagg InvisibleShield reklameras direkt till dem enligt deras livstidsgaranti. För att läsa reklamationsvillkor och reklamera en produkt från Copter gå till den här sidan: https://bit.ly/2PkVQSQ. För att läsa reklamationsvillkor och reklamera en produkt från Zagg gå till den här sidan: https://www.zagg.com/sv_eu/customer/account/login/.

Produkter från Whitestone reklameras till vår kundtjänst tillsammans med bild på skadan. Whitestone Dome Glass levereras med två flaskor lim, varpå vi endast skickar ut ersättningsprodukt efter att två installationsförsök har gjorts. Kontakta kundtjänst för att få instruktioner för ominstallation av skärmskyddet. Vid godkänd reklamation av Whitestone Dome Glass skickas ett Replacement kit (innehåller alla tillbehör och skärmskyddet förutom UV-lampan) ut efter att frakt- och hanteringsavgiften om 149 kr har betalats via Paypal. Det går inte att byta till en annan model av Whitestone Dome Glass vid reklamation. Du kan endast reklamera ditt skärmskydd och beställa ett ersättningskit en gång per produkt.

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer