Rugged Case Huawei Mediapad T3 10 svart
Rugged Case Huawei Mediapad T3 10 svart
Rugged Case Huawei Mediapad T3 10 svart

Rugged Case Huawei Mediapad T3 10 svart

179 SEK

I lager (4 st)

  • Alltid fri frakt
  • Blixtsnabb leverans (Instabox, Budbee, Postnord)
  • Skickas från vårt lager i Sverige
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 20078

Produktbeskrivning-

Det ultimata skyddsskalet för din Huawei Mediapad T3 10. Genomtänkt design med en dämpande kärna av TPU och ett hårt yttre av hårdplast. Resultatet är ett skal som helt kan skydda din surfplatta under de tuffaste förhållanden och mot stötar och fall.

Det robusta skalet har också ett praktiskt utfällbart stöd som tillåter skrivbordsvisning av olika medier som film, serier.

- Tål stötar och slag
- Utformad för de tuffaste förhållanden
- Vertikal ställfunktion
- Upphöjda kanter skyddar skärmen och kameran mot repor

Passar till: Huawei Mediapad T3 ... Läs mer

Specifikationer-

FärgSvart
MaterialPlast
product
5885Rugged Case Huawei Mediapad T3 10 svarthttps://www.phonelife.se/surfplattor-skydd/huawei-surfplattor/mediapad-t3-10/rugged-case-huawei-mediapad-t3-10-svart?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/phonelife_rugged_case_huawei_mediapad_t3_10_svart.jpgInStock179SEK/surfplattor-skydd/huawei-surfplattor/mediapad-t3-10<p>Det ultimata skyddsskalet för din Huawei Mediapad T3 10. Genomtänkt design med en dämpande kärna av TPU och ett hårt yttre av hårdplast.&nbsp;Resultatet är ett skal som helt kan skydda din surfplatta under de tuffaste förhållanden och mot stötar och fall.</p> <p>Det robusta skalet har också ett praktiskt utfällbart stöd som tillåter skrivbordsvisning av olika medier som film, serier.</p> <p>- Tål stötar och slag<br /> - Utformad för de tuffaste förhållanden<br /> - Vertikal ställfunktion<br /> - Upphöjda kanter skyddar skärmen och kameran mot repor</p> <p>Passar till: Huawei Mediapad T3 10.<br /> Material: Hårdplast, TPU.<br /> Färg: Svart.</p>179Skal

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer