Mobilfodral Xiaomi Redmi Note 8T svart
Mobilfodral Xiaomi Redmi Note 8T svart
Mobilfodral Xiaomi Redmi Note 8T svart
Mobilfodral Xiaomi Redmi Note 8T svart

Mobilfodral Xiaomi Redmi Note 8T svart

179 SEK

Produkten har utgått

  • Alltid fri frakt
  • Blixtsnabb leverans (Early Bird, Instabox, Postnord)
  • Skickas från vårt lager i Sverige
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 26656

Produktbeskrivning-

Xiaomi Redmi Note 8T fodral med flera kortfack och mobilställ. Plånboksfodralet skyddar runt hela telefonen samtidigt som det låter dig ta med det viktigaste - en smart kombination.

Telefonen sitter säkert fast i det stötdämpande skalet och skärmen skyddas av locket som hålls stängt med ett magnetlås. På så sätt skyddas både fram och baksida av telefonen mot skador och repor.

Fodralet kan bilda ett mobilställ för din telefon, perfekt när du eller dina barn ska se på film, serier eller YouTube.

- Plånbok för kort, sedlar, kvitton
- Skyddar runt hela telefon... Läs mer

Specifikationer-

FärgSvart
MaterialKonstläder
product
7925Mobilfodral Xiaomi Redmi Note 8T svarthttps://www.phonelife.se/mobilskydd/xiaomi/redmi-note-8t/mobilfodral-xiaomi-redmi-note-8t-svart?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/phonelife_mobilfodral_xiaomi_redmi_note_8t_svart.jpgOutOfStock179SEK/mobilskydd/xiaomi/redmi-note-8t<p>Xiaomi Redmi Note 8T fodral med flera kortfack och mobilställ.&nbsp;Plånboksfodralet skyddar runt hela telefonen samtidigt som det låter dig ta med det viktigaste - en smart kombination.</p> <p>Telefonen sitter säkert fast i det stötdämpande skalet och skärmen skyddas av locket som hålls stängt med ett magnetlås. På så sätt skyddas både fram och baksida av telefonen mot skador och repor.</p> <p>Fodralet kan bilda ett mobilställ för din telefon, perfekt när du eller dina barn ska se på film, serier eller YouTube.</p> <p>- Plånbok för kort, sedlar, kvitton<br /> - Skyddar runt hela telefonen<br /> - Smart ställfunktion för visning av media<br /> - Utskärningar för knappar, kontakter och kameran</p> <p>Passar till: Xiaomi Redmi Note 8T.<br /> Material: Konstläder.<br /> Färg: Svart.</p>179Fodral

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer