Mobilfodral Xiaomi Mi 9T/9T Pro svart
Mobilfodral Xiaomi Mi 9T/9T Pro svart
Mobilfodral Xiaomi Mi 9T/9T Pro svart
Mobilfodral Xiaomi Mi 9T/9T Pro svart

Mobilfodral Xiaomi Mi 9T/9T Pro svart

179 SEK

I lager (9 st)

  • Alltid fri frakt
  • Blixtsnabb leverans (Instabox, Budbee, Postnord)
  • Skickas från vårt lager i Sverige
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 25131

Produktbeskrivning-

Smart fodral med flera kortfack och mobilställ till Xiaomi Mi 9T och 9T Pro. Plånboksfodralet skyddar runt hela din telefon samtidigt som det låter dig ta med det viktigaste.

Telefonen sitter säkert fast i skalet och skärmen skyddas av locket som hålls på plats med ett magnetspänne. På så sätt skyddas både fram och baksida av telefonen mot skador.

Fodralet kan bilda ett mobilställ för din telefon, perfekt när du eller dina barn ska se på film eller serier.

- Plånbok för kort, sedlar, kvitton
- Skyddar runt hela telefonen
- Smart ställfunktion för vis... Läs mer

Specifikationer-

FärgSvart
MaterialKonstläder
product
7148Mobilfodral Xiaomi Mi 9T/9T Pro svarthttps://www.phonelife.se/mobilskydd/xiaomi/mi-9t9t-pro/mobilfodral-xiaomi-mi-9t9t-pro-svart?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/phonelife_mobilfodral_xiaomi_mi_9t_svart.jpgInStock179SEK/mobilskydd/xiaomi/mi-9t9t-pro<p>Smart fodral med flera kortfack och mobilställ till Xiaomi Mi 9T och 9T Pro.&nbsp;Plånboksfodralet skyddar runt hela din telefon samtidigt som det låter dig ta med det viktigaste.</p> <p>Telefonen sitter säkert fast i skalet och skärmen skyddas av locket som hålls på plats med ett magnetspänne. På så sätt skyddas både fram och baksida av telefonen mot skador.</p> <p>Fodralet kan bilda ett mobilställ för din telefon, perfekt när du eller dina barn ska se på film eller serier.</p> <p>- Plånbok för kort, sedlar, kvitton<br /> - Skyddar runt hela telefonen<br /> - Smart ställfunktion för visning av media<br /> - Utskärningar för knappar, kontakter och kameran</p> <p>Passar till: Xiaomi Mi 9T, Xiaomi Mi 9T Pro.<br /> Material: Konstläder.<br /> Färg: Svart.</p>179Fodral

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer