Äkta Läderfodral Xiaomi Mi 9 svart
Äkta Läderfodral Xiaomi Mi 9 svart
Äkta Läderfodral Xiaomi Mi 9 svart
Äkta Läderfodral Xiaomi Mi 9 svart
Äkta Läderfodral Xiaomi Mi 9 svart

Äkta Läderfodral Xiaomi Mi 9 svart

199 SEK

I lager (1 st)

  • Alltid fri frakt
  • Blixtsnabb leverans (Instabox, Budbee, Postnord)
  • Skickas från vårt lager i Sverige
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 24239

Produktbeskrivning-

Mobilfodral i äkta läder till Xiaomi Mi 9. Fodralet skyddar runt hela din telefon och har en rymlig plånbok på insidan av locket. Plånboken har tre kortfack och en sedelficka.

Telefonen sitter säkert fast i skalet och döljs bakom locket som hålls stängt med ett magnetspänne. På så sätt skyddas både fram och baksida av telefonen mot skador.

Plånboksfodralet kan bilda ett ställ för din telefon, perfekt när du eller din familj ska se på film eller serier.

- Plånbok för kort, sedlar, kvitton
- Skyddar runt om hela telefonen
- Kan bilda ett mobilställ för visn... Läs mer

Specifikationer-

FärgSvart
MaterialLäder
product
6794Äkta Läderfodral Xiaomi Mi 9 svarthttps://www.phonelife.se/mobilskydd/xiaomi/mi-9/akta-laderfodral-xiaomi-mi-9-svart?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/phonelife_akta_laderfodral_xiaomi_mi_9_svart.jpgInStock199SEK/mobilskydd/xiaomi/mi-9<p>Mobilfodral i äkta läder till Xiaomi Mi 9. Fodralet skyddar runt hela din telefon och har en rymlig plånbok på insidan av locket. Plånboken har tre kortfack och en sedelficka.</p> <p>Telefonen sitter säkert fast i skalet och döljs bakom locket som hålls stängt med ett magnetspänne. På så sätt skyddas både fram och baksida av telefonen mot skador.</p> <p>Plånboksfodralet kan bilda ett ställ för din telefon, perfekt när du eller din familj ska se på film eller serier.</p> <p>- Plånbok för kort, sedlar, kvitton<br /> - Skyddar runt om hela telefonen<br /> - Kan bilda ett mobilställ för visning av media</p> <p>Passar till: Xiaomi Mi 9.<br /> Material: Läder.<br /> Färg: Svart.</p>199Fodral

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer