Läderfodral Fjärilar Sony Xperia XZ grå
Läderfodral Fjärilar Sony Xperia XZ grå
Läderfodral Fjärilar Sony Xperia XZ grå
Läderfodral Fjärilar Sony Xperia XZ grå
Läderfodral Fjärilar Sony Xperia XZ grå

Läderfodral Fjärilar Sony Xperia XZ grå

159 SEK

I lager (1 st)

  • Alltid fri frakt
  • Blixtsnabb leverans (Instabox, Budbee, Postnord)
  • Skickas från vårt lager i Sverige
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 13602

Produktbeskrivning-

Mobilfodral med unikt utseende till Sony Xperia XZ. Fodralet har mönster och fjärilar stansat i lädret på framsidan. Det skyddar effektivt hela mobiltelefonen mot skador, repor och smuts.

På insidan av locket finns en inbyggd plånbok som har två platser för kreditkort, id-kort, visitkort samt en sedelficka. Locket skyddar skärmen mot repor och har ett magnetlås. 

- Ställfunktion - perfekt för att titta på film och serier eller vid presentation
- Du kan prata med fodralet stängt
- Täcker inte några viktiga funktioner som knappar, kontakter, avtrycks... Läs mer

Specifikationer-

FärgGrå
MaterialKonstläder
product
5353Läderfodral Fjärilar Sony Xperia XZ gråhttps://www.phonelife.se/mobilskydd/sony/xperia-xzxzs/laderfodral-fjarilar-sony-xperia-xz-gra?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/10130863B-1_1000X1000.jpgInStock159SEK/mobilskydd/sony/xperia-xzxzs<p>Mobilfodral med unikt utseende till Sony Xperia XZ. Fodralet har mönster och fjärilar stansat i lädret på framsidan. Det skyddar effektivt hela mobiltelefonen mot skador, repor och smuts.<br /> <br /> På insidan av locket finns en inbyggd plånbok som har två platser för kreditkort, id-kort, visitkort samt en sedelficka.&nbsp;Locket skyddar skärmen mot repor och har ett magnetlås.&nbsp;</p> <p>- Ställfunktion - perfekt för att titta på film och serier eller vid presentation<br /> - Du kan prata med fodralet stängt<br /> - Täcker inte några viktiga funktioner som knappar, kontakter, avtrycksläsare eller kameran<br /> - Telefonen sitter säker i skalet<br /> - Avtagbar bärrem ingår</p> <p>Passar till:&nbsp;Sony Xperia XZ F8331.<br /> Material: PU läder.<br /> Färg: Grå.</p>159Fodral

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer