Unicorn Beetle Pro Case Galaxy Note 9 Black
Unicorn Beetle Pro Case Galaxy Note 9 Black
Unicorn Beetle Pro Case Galaxy Note 9 Black
Unicorn Beetle Pro Case Galaxy Note 9 Black
Unicorn Beetle Pro Case Galaxy Note 9 Black
Unicorn Beetle Pro Case Galaxy Note 9 Black
Unicorn Beetle Pro Case Galaxy Note 9 Black

SUPCASE - Unicorn Beetle Pro Case Galaxy Note 9 Black

499 SEK

Produkten har utgått

  • Alltid fri frakt
  • Blixtsnabb leverans (Early Bird, Instabox, Postnord)
  • Skickas från vårt lager i Sverige
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 22474

SUPCASE

Produktbeskrivning-

Heltäckande skalet Unicorn Beetle Pro med snygg design och bra stötskydd från SUPCASE till Samsung Galaxy Note 9. Skalet består av en baksida i polykarbonat med kanter i stötdämpande TPU och en framsida i polykarbonat med inbyggt skärmskydd. Skalet levereras även med en praktisk bältesklämma.

Skalet är utformat för att passa perfekt på telefonen - du har tillgång till kontakter, knappar, avtrycksläsaren och kameran. Knapparna är täckta med taktila knappar för att skydda mot smuts.

... Läs mer

Specifikationer-

FärgSvart
MaterialPlast
product
6312Unicorn Beetle Pro Case Galaxy Note 9 Blackhttps://www.phonelife.se/mobilskydd/samsung/galaxy-note-9/galaxy-note-9-skal/unicorn-beetle-pro-case-galaxy-note-9-black?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/supcase_unicorn_beetle_pro_case_galaxy_note_9_black.jpgOutOfStock499SEK/mobilskydd/samsung/galaxy-note-9/galaxy-note-9-skalSUPCASE<p>Helt&auml;ckande skalet&nbsp;Unicorn Beetle Pro med snygg design och bra st&ouml;tskydd fr&aring;n SUPCASE till Samsung Galaxy Note 9. Skalet best&aring;r av en baksida i polykarbonat med kanter i st&ouml;td&auml;mpande TPU och en framsida i polykarbonat med inbyggt sk&auml;rmskydd. Skalet levereras &auml;ven med en praktisk b&auml;lteskl&auml;mma.</p> <p>Skalet &auml;r utformat f&ouml;r att passa perfekt p&aring; telefonen - du har tillg&aring;ng till kontakter, knappar, avtrycksl&auml;saren och kameran. Knapparna &auml;r t&auml;ckta med taktila knappar f&ouml;r att skydda mot smuts.</p> <p>- Skal som skyddar runt om hela telefonen<br /> - Framsida med inbyggt sk&auml;rmskydd<br /> - Luckor f&ouml;r kontakter skyddar mot smuts<br /> - St&ouml;td&auml;mpande skal med f&ouml;rst&auml;rkta h&ouml;rn<br /> - Full tillg&aring;ng till knappar och funktioner<br /> - St&ouml;djer tr&aring;dl&ouml;s laddning</p> <p>Passar till: Samsung Galaxy Note 9 SM-N960.<br /> Material: TPU, polykarbonat.<br /> F&auml;rg: Svart.</p>499Skal

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer