Mobilfodral Samsung Galaxy A70 svart
Mobilfodral Samsung Galaxy A70 svart
Mobilfodral Samsung Galaxy A70 svart
Mobilfodral Samsung Galaxy A70 svart

Mobilfodral Samsung Galaxy A70 svart

179 SEK

Tillfälligt slut - lite längre leveranstid

  • Alltid fri frakt
  • Blixtsnabb leverans (Instabox, Budbee, Postnord)
  • Skickas från vårt lager i Sverige
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 24547

Produktbeskrivning-

Smart fodral med flera kortfack och mobilställ till Samsung Galaxy A70. Plånboksfodralet skyddar runt hela din telefon samtidigt som det låter dig ta med det viktigaste.

Telefonen sitter säkert fast i skalet och skärmen skyddas av locket som hålls på plats med ett magnetspänne. På så sätt skyddas både fram och baksida av telefonen mot skador.

Fodralet kan bilda ett mobilställ för din telefon, perfekt när du eller dina barn ska se på film eller serier.

- Plånbok för kort, sedlar, kvitton
- Skyddar runt hela telefonen
- Smart ställfunktion för visning ... Läs mer

Specifikationer-

FärgSvart
MaterialKonstläder
product
6914Mobilfodral Samsung Galaxy A70 svarthttps://www.phonelife.se/mobilskydd/samsung/galaxy-a70/mobilfodral-samsung-galaxy-a70-svart?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/phonelife_mobilfodral_samsung_galaxy_a70_svart.jpgInStock179SEK/mobilskydd/samsung/galaxy-a70<p>Smart fodral med flera kortfack och mobilställ till Samsung Galaxy A70.&nbsp;Plånboksfodralet skyddar runt hela din telefon samtidigt som det låter dig ta med det viktigaste.</p> <p>Telefonen sitter säkert fast i skalet och skärmen skyddas av locket som hålls på plats med ett magnetspänne. På så sätt skyddas både fram och baksida av telefonen mot skador.</p> <p>Fodralet kan bilda ett mobilställ för din telefon, perfekt när du eller dina barn ska se på film eller serier.</p> <p>- Plånbok för kort, sedlar, kvitton<br /> - Skyddar runt hela telefonen<br /> - Smart ställfunktion för visning av media<br /> - Utskärningar för knappar, kontakter och kameran</p> <p>Passar till: Samsung Galaxy A70 SM-A705.<br /> Material: Konstläder.<br /> Färg: Svart.</p>179Fodral

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer