Mobilfodral OnePlus 6T svart
Mobilfodral OnePlus 6T svart
Mobilfodral OnePlus 6T svart
Mobilfodral OnePlus 6T svart

Mobilfodral OnePlus 6T svart

179 SEK

I lager (6 st)

  • Alltid fri frakt
  • Blixtsnabb leverans (Instabox, Budbee, Postnord)
  • Skickas från vårt lager i Sverige
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 22805

Produktbeskrivning-

Smart fodral med flera kortfack och mobilställ till OnePlus 6T. Plånboksfodralet skyddar runt hela din telefon samtidigt som det låter dig ta med det viktigaste.

Telefonen sitter säkert fast i skalet och skärmen skyddas av locket som hålls på plats med ett magnetspänne. På så sätt skyddas både fram och baksida av telefonen mot skador.

Fodralet kan bilda ett mobilställ för din telefon, perfekt när du eller dina barn ska se på film eller serier.

- Plånbok för kort, sedlar, kvitton
- Skyddar runt hela telefonen
- Smart ställfunktion för visning av media... Läs mer

Specifikationer-

FärgSvart
MaterialKonstläder
product
6387Mobilfodral OnePlus 6T svarthttps://www.phonelife.se/mobilskydd/oneplus/oneplus-6t/mobilfodral-oneplus-6t-svart?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/phonelife_mobilfodral_oneplus_6t_svart.jpgInStock179SEK/mobilskydd/oneplus/oneplus-6t<p>Smart fodral med flera kortfack och mobilställ till OnePlus 6T.&nbsp;Plånboksfodralet skyddar runt hela din telefon samtidigt som det låter dig ta med det viktigaste.</p> <p>Telefonen sitter säkert fast i skalet och skärmen skyddas av locket som hålls på plats med ett magnetspänne. På så sätt skyddas både fram och baksida av telefonen mot skador.</p> <p>Fodralet kan bilda ett mobilställ för din telefon, perfekt när du eller dina barn ska se på film eller serier.</p> <p>- Plånbok för kort, sedlar, kvitton<br /> - Skyddar runt hela telefonen<br /> - Smart ställfunktion för visning av media<br /> - Utskärningar för knappar, kontakter och kameran</p> <p>Passar till: OnePlus 6T.<br /> Material: Konstläder.<br /> Färg: Svart.</p>179Fodral

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer