Läderfodral Fjärilar Huawei P9 Lite blå
Läderfodral Fjärilar Huawei P9 Lite blå
Läderfodral Fjärilar Huawei P9 Lite blå

Läderfodral Fjärilar Huawei P9 Lite blå

159 SEK

I lager (3 st)

  • Alltid fri frakt
  • Blixtsnabb leverans (Instabox, Budbee, Postnord)
  • Skickas från vårt lager i Sverige
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 11846

Produktbeskrivning-

Mobilfodral med unikt utseende till Huawei P9 Lite. Fodralet har mönster och fjärilar stansat i lädret på framsidan. Det skyddar även effektivt hela mobiltelefonen mot skador, repor och smuts.

På insidan av locket finns en inbyggd plånbok som har tre platser för kreditkort, id-kort, visitkort samt en sedelficka. Locket skyddar skärmen mot repor och har ett magnetlås. 

- Ställfunktion - perfekt för att titta på film och serier eller vid presentation
- Du kan prata med fodralet stängt
- Täcker inte några viktiga funktioner, knappar eller kameran
Läs mer

Specifikationer-

FärgBlå
MaterialKonstläder
product
5402Läderfodral Fjärilar Huawei P9 Lite blåhttps://www.phonelife.se/mobilskydd/huawei/p9-lite/laderfodral-fjarilar-huawei-p9-lite-bla?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/10171073D-1_1000X1000.jpgInStock159SEK/mobilskydd/huawei/p9-lite<p>Mobilfodral med unikt utseende till Huawei P9 Lite. Fodralet har mönster och fjärilar stansat i lädret på framsidan. Det skyddar även effektivt hela mobiltelefonen mot skador, repor och smuts.<br /> <br /> På insidan av locket finns en inbyggd plånbok som har tre platser för kreditkort, id-kort, visitkort samt en sedelficka.&nbsp;Locket skyddar skärmen mot repor och har ett magnetlås.&nbsp;</p> <p>- Ställfunktion - perfekt för att titta på film och serier eller vid presentation<br /> - Du kan prata med fodralet stängt<br /> - Täcker inte några viktiga funktioner, knappar eller kameran<br /> - Telefonen sitter säker i skalet<br /> - Avtagbar bärrem ingår</p> <p>Passar till: Huawei P9 Lite.<br /> Material: PU läder.<br /> Färg: Blå.</p>159Fodral

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer