Äkta Läderfodral Honor View 20 svart
Äkta Läderfodral Honor View 20 svart
Äkta Läderfodral Honor View 20 svart
Äkta Läderfodral Honor View 20 svart
Äkta Läderfodral Honor View 20 svart

Äkta Läderfodral Honor View 20 svart

199 SEK

I lager (2 st)

  • Alltid fri frakt
  • Blixtsnabb leverans (Instabox, Budbee, Postnord)
  • Skickas från vårt lager i Sverige
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 23745

Produktbeskrivning-

Mobilfodral i äkta läder till Honor View 20. Fodralet skyddar runt hela din telefon och har en rymlig plånbok på insidan av locket. Plånboken har tre kortfack och en sedelficka.

Telefonen sitter säkert fast i skalet och döljs bakom locket som hålls stängt med ett magnetspänne. På så sätt skyddas både fram och baksida av telefonen mot skador.

Plånboksfodralet kan bilda ett ställ för din telefon, perfekt när du eller din familj ska se på film eller serier.

- Plånbok för kort, sedlar, kvitton
- Skyddar runt om hela telefonen
- Kan bilda ett mobilställ för vi... Läs mer

Specifikationer-

FärgSvart
MaterialLäder
product
6670Äkta Läderfodral Honor View 20 svarthttps://www.phonelife.se/mobilskydd/huawei/honor-view-20/akta-laderfodral-honor-view-20-svart?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/phonelife_akta_laderfodral_honor_view_20_svart.jpgInStock199SEK/mobilskydd/huawei/honor-view-20<p>Mobilfodral i äkta läder till Honor View 20. Fodralet skyddar runt hela din telefon och har en rymlig plånbok på insidan av locket. Plånboken har tre kortfack och en sedelficka.</p> <p>Telefonen sitter säkert fast i skalet och döljs bakom locket som hålls stängt med ett magnetspänne. På så sätt skyddas både fram och baksida av telefonen mot skador.</p> <p>Plånboksfodralet kan bilda ett ställ för din telefon, perfekt när du eller din familj ska se på film eller serier.</p> <p>- Plånbok för kort, sedlar, kvitton<br /> - Skyddar runt om hela telefonen<br /> - Kan bilda ett mobilställ för visning av media</p> <p>Passar till: Honor View 20.<br /> Material: Läder.<br /> Färg: Svart.</p>199Fodral

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer