Mobilfodral Huawei Honor 8 svart
Mobilfodral Huawei Honor 8 svart

Mobilfodral Huawei Honor 8 svart

179 SEK

I lager (6 st)

  • Alltid fri frakt
  • Blixtsnabb leverans (Instabox, Budbee, Postnord)
  • Skickas från vårt lager i Sverige
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 12704

Produktbeskrivning-

Smart mobilfodral med kortfack till Huawei Honor 8. Fodralet skyddar runt hela din telefon samtidigt som det låter dig ta med det viktigaste. Perfekt!

Telefonen sitter säkert fast i skalet och döljs bakom locket som hålls på plats med ett magnetspänne. På så sätt skyddas både fram och baksida mot skador.

Fodralet kan bilda ett ställ för din telefon, perfekt när du eller dina barn ska se på film eller serier.

Passar till: Huawei Honor 8.
Material: Konstläder.
Färg: Svart.

Specifikationer-

FärgSvart
MaterialKonstläder
product
5357Mobilfodral Huawei Honor 8 svarthttps://www.phonelife.se/mobilskydd/huawei/honor-8/mobilfodral-huawei-honor-8-svart?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/10171982A-1_1000X1000.jpgInStock179SEK/mobilskydd/huawei/honor-8<p>Smart mobilfodral med kortfack till Huawei Honor 8. Fodralet skyddar runt hela din telefon samtidigt som det låter dig ta med det viktigaste. Perfekt!</p> <p>Telefonen sitter säkert fast i skalet och döljs bakom locket som hålls på plats med ett magnetspänne. På så sätt skyddas både fram och baksida mot skador.</p> <p>Fodralet kan bilda ett ställ för din telefon, perfekt när du eller dina barn ska se på film eller serier.</p> <p>Passar till: Huawei Honor 8.<br /> Material: Konstläder.<br /> Färg: Svart.</p>179Fodral

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer