Läderfodral Fjärilar Huawei Honor 8 rosa
Läderfodral Fjärilar Huawei Honor 8 rosa
Läderfodral Fjärilar Huawei Honor 8 rosa
Läderfodral Fjärilar Huawei Honor 8 rosa
Läderfodral Fjärilar Huawei Honor 8 rosa

Läderfodral Fjärilar Huawei Honor 8 rosa

159 SEK

I lager (1 st)

  • Alltid fri frakt
  • Blixtsnabb leverans (Early Bird, Instabox, Postnord)
  • Skickas från vårt lager i Sverige
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 13483

Produktbeskrivning-

Mobilfodral med unikt utseende till Huawei Honor 8. Fodralet har mönster och fjärilar stansat i lädret på framsidan. Det skyddar effektivt hela mobiltelefonen mot skador, repor och smuts.

På insidan av locket finns en inbyggd plånbok som har två platser för kreditkort, id-kort, visitkort samt en sedelficka. Locket skyddar skärmen mot repor och har ett magnetlås. 

- Ställfunktion - perfekt för att titta på film och serier eller vid presentation
- Du kan prata med fodralet stängt
- Täcker inte några viktiga funktioner som knappar, kontakter, avtrycks... Läs mer

Specifikationer-

FärgRosa
MaterialKonstläder
product
5361Läderfodral Fjärilar Huawei Honor 8 rosahttps://www.phonelife.se/mobilskydd/huawei/honor-8/laderfodral-fjarilar-huawei-honor-8-rosa?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/10172312D-1_1000X1000.jpgInStock159SEK/mobilskydd/huawei/honor-8<p>Mobilfodral med unikt utseende till Huawei Honor 8. Fodralet har mönster och fjärilar stansat i lädret på framsidan. Det skyddar effektivt hela mobiltelefonen mot skador, repor och smuts.<br /> <br /> På insidan av locket finns en inbyggd plånbok som har två platser för kreditkort, id-kort, visitkort samt en sedelficka.&nbsp;Locket skyddar skärmen mot repor och har ett magnetlås.&nbsp;</p> <p>- Ställfunktion - perfekt för att titta på film och serier eller vid presentation<br /> - Du kan prata med fodralet stängt<br /> - Täcker inte några viktiga funktioner som knappar, kontakter, avtrycksläsare eller kameran<br /> - Telefonen sitter säker i skalet<br /> - Avtagbar bärrem ingår</p> <p>Passar till: Huawei Honor 8.<br /> Material: PU läder.<br /> Färg: Rosa.</p>159Fodral

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer