Mobilfodral Google Pixel 3a svart
Mobilfodral Google Pixel 3a svart
Mobilfodral Google Pixel 3a svart
Mobilfodral Google Pixel 3a svart

Mobilfodral Google Pixel 3a svart

179 SEK

Produkten har utgått

  • Alltid fri frakt
  • Blixtsnabb leverans (Instabox, Budbee, Postnord)
  • Skickas från vårt lager i Sverige
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 24771

Produktbeskrivning-

Smart fodral med flera kortfack och mobilställ till Google Pixel 3a. Plånboksfodralet skyddar runt hela din telefon samtidigt som det låter dig ta med det viktigaste.

Telefonen sitter säkert fast i skalet och skärmen skyddas av locket som hålls på plats med ett magnetspänne. På så sätt skyddas både fram och baksida av telefonen mot skador.

Fodralet kan bilda ett mobilställ för din telefon, perfekt när du eller dina barn ska se på film eller serier.

- Plånbok för kort, sedlar, kvitton
- Skyddar runt hela telefonen
- Smart ställfunktion för visning av ... Läs mer

Specifikationer-

FärgSvart
MaterialKonstläder
product
7014Mobilfodral Google Pixel 3a svarthttps://www.phonelife.se/mobilskydd/google/pixel-3a/mobilfodral-google-pixel-3a-svart?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/phonelife_mobilfodral_google_pixel_3a_svart.jpgOutOfStock179SEK/mobilskydd/google/pixel-3a<p>Smart fodral med flera kortfack och mobilställ till Google Pixel 3a.&nbsp;Plånboksfodralet skyddar runt hela din telefon samtidigt som det låter dig ta med det viktigaste.</p> <p>Telefonen sitter säkert fast i skalet och skärmen skyddas av locket som hålls på plats med ett magnetspänne. På så sätt skyddas både fram och baksida av telefonen mot skador.</p> <p>Fodralet kan bilda ett mobilställ för din telefon, perfekt när du eller dina barn ska se på film eller serier.</p> <p>- Plånbok för kort, sedlar, kvitton<br /> - Skyddar runt hela telefonen<br /> - Smart ställfunktion för visning av media<br /> - Utskärningar för knappar, kontakter och kameran</p> <p>Passar till: Google Pixel 3a.<br /> Material: Konstläder.<br /> Färg: Svart.</p>179Fodral

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer