Stöttåligt EVA Skal Samsung Galaxy Tab A 10.1 svart
Stöttåligt EVA Skal Samsung Galaxy Tab A 10.1 svart

Stöttåligt EVA Skal Samsung Galaxy Tab A 10.1 svart

199 SEK

I lager (12 st)

  • Alltid fri frakt
  • Blixtsnabb leverans (Instabox, Budbee, Postnord)
  • Skickas från vårt lager i Sverige
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 24372

Produktbeskrivning-

Stöttåligt skal tillverkat i det mjuka materialet EVA till Samsung Galaxy Tab A 10.1. Det här är det perfekta skalet om du har yngre som använder surfplattan. EVA är ett mjukt plastmaterial som inte spricker vid fall.

Skalet har ett handtag för att kunna bära surfplattan enkelt. Handtaget kan fällas för att bilda ett ställ - perfekt för att se Youtube, film eller spel.

- Skal som tål stötar och fall
- Lätt att ta på och av surfplattan
- Smart bärhandtag
- Kan ställas upp för visning av film

Passar till: Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016) SM-T580/SM-T5... Läs mer

Specifikationer-

FärgSvart
MaterialTPU/Silikon
product
6840Stöttåligt EVA Skal Samsung Galaxy Tab A 10.1 svarthttps://www.phonelife.se/surfplattor-skydd/samsung-surfplattor/galaxy-tab-a-101/stottaligt-eva-skal-samsung-galaxy-tab-a-10-1-svart?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/phonelife_stottaligt_eva_skal_samsung_galaxy_tab_a_101_svart.jpgInStock199SEK/surfplattor-skydd/samsung-surfplattor/galaxy-tab-a-101<p>Stöttåligt skal tillverkat i det mjuka materialet EVA till Samsung Galaxy Tab A 10.1. Det här är det perfekta skalet om du har yngre som använder surfplattan. EVA är ett mjukt plastmaterial som inte spricker vid fall.</p> <p>Skalet har ett handtag för att kunna bära surfplattan enkelt. Handtaget kan fällas för att bilda ett ställ - perfekt för att se Youtube, film eller spel.</p> <p>- Skal som tål stötar och fall<br /> - Lätt att ta på och av surfplattan<br /> - Smart bärhandtag<br /> - Kan ställas upp för visning av film</p> <p>Passar till: Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016) SM-T580/SM-T585.<br /> Material: EVA-plast.<br /> Färg: Svart.</p>199Skal

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer