Metallarmband Samsung Galaxy Watch 46mm svart
Metallarmband Samsung Galaxy Watch 46mm svart
Metallarmband Samsung Galaxy Watch 46mm svart
Metallarmband Samsung Galaxy Watch 46mm svart

Metallarmband Samsung Galaxy Watch 46mm svart

249 SEK

I lager (Fler än 20 st)

  • Fri frakt 1-3 dagar med Postnord eller Budbee
  • Betala med Swish, Klarna, kort eller bank
  • 30 dagars öppet köp

Art number: 22739

Produktbeskrivning-

Armband i rostfritt stål till Samsung Galaxy Watch 46mm. Armbandet är mycket hållbart och ger din smartklocka en känsla av att vara en riktig klocka.

Fästen för armbandet ingår så att det enkelt byts ut mot ditt befintliga. Armbandet är kompatibelt med alla Samsung Galaxy Watch 46mm.

... Läs mer

Specifikationer+

product
6369Metallarmband Samsung Galaxy Watch 46mm svarthttps://www.phonelife.se/smartwatch-tillbehor/samsung-klockor/galaxy-watch-46mm/metallarmband-samsung-galaxy-watch-46mm-svart?channelCountry=SEhttps://www.phonelife.se/pub_images/original/phonelife_metallarmband_samsung_galaxy_watch_46mm_svart.jpgInStock249SEK/smartwatch-tillbehor/samsung-klockor/galaxy-watch-46mm<p>Armband i rostfritt stål till Samsung Galaxy Watch 46mm. Armbandet är mycket hållbart och ger din smartklocka en känsla av att vara en riktig klocka.</p><p>Fästen för armbandet ingår så att det enkelt byts ut mot ditt befintliga. Armbandet är kompatibelt med alla Samsung Galaxy Watch 46mm.</p><p>- Diskret spänne för enkel på- och avtagning<br>- Komplett med fästen - enkel installation på klockan<br>- Justerbart i storlek för att passa alla armar <span style="color:" rgb(0,="" 0,="" 0);="">(<a href="https://www.phonelife.se/reservdelar-verktyg/verktyg-for-klockarmband" target="_blank">verktyg för att ta av länkar finns <span style="text-decoration-line:" underline;="">här</span></a>)<br><br>Maxlängd själva bandet: 185mm</span></p><p>Passar till: Samsung Galaxy Watch 46mm, Samsung Galaxy Watch 3 45mm.<br>Bredd i fäste: 22mm.<br>Material: Rostfritt stål.<br>Färg: Svart.</p>249

Vi använder cookies för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.Läs mer